Konferencijske vijesti
StoryEditor

[LIDER AKADEMIJA] - JOŠ JEDAN DAN - Prijavite se na edukaciju Kako povećati prodaju

04. Svibanj 2020.
Lider akademija

OSTAO JE JEDAN ZA PRIJAVU! U utorak 19. svibnja počinje Liderova on-line akademija! Počinjemo s temom  'Kako povećati prodaju? To je sveobuhvatna edukacija koja na jednom mjestu nudi rješenja za izazove s kojima se susreću prodajni stručnjaci i oni koji to žele postati. Sastoji se od 10 modula ukupnog trajanja 30 radnih sati i 14 predavača koji su vrhunski stručnjaci u svom području. Donosi odgovore na ključna pitanja u prodaji; Što nam donosi budućnost? Kako prepoznati buduće trendove i učinkovito i pravodobno odgovoriti na njih? Kako ostati u utakmici u kojoj se svakodnevno mijenjaju pravila igre? Treba li se povoditi za svakom tehnološkom inovacijom kako bismo zadržali konkurentnost?

KAKO?

Moduli su, uz teorijski dio, zasnovani na interakciji s polaznicima, praktičnim vježbama, case study metodama i radu u grupama. Edukacija se održava online na platformi Zoom koristeći sve njezine funkcionalnosti (breakout rooms, dijeljenje sadržaja, ankete, razgovor s predavačima, komunikaciju putem chata i sl). O aktualnostima i budućim trendovima u prodaji vodit će vas ugledni stručnjaci, kroz integrirani teorijski i praktični rad. Po završetku Akademije polaznici će dobiti certifikat.

ZAŠTO?

Pojedinačni alati, ma koliko dobri i učinkoviti bili, danas više nisu dovoljni za postizanje željenih prodajnih rezultata. Odgovori na potrebe tržišta proizlaze iz sinergije alata, tehnika, metoda, tehnoloških inovacija i njihova konstantnog usavršavanja. Složite mozaik detalja koji će postati vaša osobna strategija za uspješnu prodaju.

KOME JE NAMJENJENO?

Akademija je namijenjena menadžerima, voditeljima i direktorima prodaje, voditeljima ključnih kupaca, vlasnicima malih i srednjih tvrtki te prodajnom osoblju. Prilagođena je svima koji žele naučiti kako unaprijediti prodaju, povećati učinkovitost prodajnih alata te poboljšati vlastite vještine i tehnike kao i vještine prodajnog osoblja.

Na ključna pitanja o prodaji odgovore možete naći na DESET modula Lider akademije. 

image
Termini održavanja Liderove on-line akademije
foto
24. lipanj 2022 23:56