Konferencijske vijesti
StoryEditor

[LIDER AKADEMIJA] Otkrivamo kako da na kraju prodajnog razgovora ne dobijete odgovor ‘razmislit ćemo‘

05. Svibanj 2020.
Inga Lalić

Koliko puta vam se dogodilo da ste na kraju prodajnog razgovora dobili odgovor: razmislit ćemo, javit ćemo se mi vama, moram se konzultirati s nekim, trebam vidjeti i ponudu konkurencije, ne treba mi to sada, samo gledam, skupi ste ili se nakon sastanka potencijalni klijent nikada više ne javi? Imate osjećaj da cijela ta prodajna komunikacija predugo traje.

Vještine prezentiranja i upravljanje primjedbama su jedan od deset modula na Liderovoj online akademiji o prodaji, koja se održava od 19. svibnja do 23. lipnja na Zoom platformi. Akademija okuplja iskusne predavače koji na interaktivnim online radionicama obrađuju razne aspekte prodajnog procesa. Modul „Vještine prezentiranja i upravljanje primjedbama“ održava se 21. svibnja, a vodi ga konzultantica i trenerica Inga Lalić.

 

- Kako i sama dolazim iz prodaje sa svim ovim situacijama susretala sam se na početku karijere prije 20 godina i točno znam kako se osjećate. Nema smisla da gubite i vrijeme i novac i energiju, a rezultati nisu onakvi kakve očekujete - kaže Inga Lalić, iskusna konzultantica za ovaj segment prodaje.

image
Lider akademija
U online edukaciji Vještine prezentiranja i upravljanje primjedbama u prodaji sudionici će dobiti kompletnu prodajnu prezentaciju sa svim koracima koje treba primijeniti. Saznat će kako se nositi s primjedbama kupaca kako uspješno završiti i zaključiti prodaju na obostrano zadovoljstvo. Te tehnike su mnogim klijentima donijele i nove klijente i veće prihode.

Na edukaciji se može saznati kako predstaviti proizvod kupcu, koja su tri elementa proizvoda ili usluge, kako u jednoj rečenici predstaviti svoj proizvod ili uslugu, koje su najčešće primjedbe kupaca, što ne raditi kod negativne primjedbe, kako koristiti “šok metodu” za obradu primjedbe i još dosta drugih, korisnih tehnika. Edukacija je interaktivna i obrađuje slučajeve iz prakse samih polaznika. Na kraju edukacije sudionicima ostaje praktična skripta i svi zadaci tako da odmah naučeno može primijeniti na svoju situaciju i djelatnost.

Inga Lalić je konzultantica, coach i trener s dvadesetogodišnjim iskustvom u radu s preko 500 tvrtki. Održala više od 2500 sati individualnog coachinga i vodila više od 1500 poslovnih edukacija. Vlasnica i direktorica tvrtke RE-FORMA GRUPA d.o.o. za savjetovanje i edukaciju koja pomaže poduzetnicima, tvrtkama i organizacijama da postignu više od ovoga što trenutno ostvaruju, povećaju svoje prihode te postanu konkurentniji na tržištu. Osmislila je i vodi edukaciju za poduzetnike „Poslovna Akademija” kako bi uspješno prevladali stagnaciju, reorganizirali svoje poslovanje i postavili temelje za izgradnju uspješne i profitabilne tvrtke.           

 

Ekonomistica je i nositeljica brojnih certifikata poslovnih treninga pohađanih u zemlji i inozemstvu (prodaje, managmenta, coachinga, digitalnog marketinga, vođenja i upravljanja ljudskim resursima). Završila je i jednogodišnji stručni studij iz Managementa na Cambridge International Business School. I dalje ulaže u svoju edukaciju te svake godine pohađa nove programe kako bi bila u tijeku sa svim novostima na području osobnog i poslovnog razvoja. Pisala je kolumne za poslovne novine te je autorica tri knjige „Kako pokrenuti vlastiti biznis", “Kako upravljati novcem” i “Kako koristiti najnovije strategije u vođenju biznisa”.

Redovno piše blog na svojoj stranici www.ingalalic.com, a pokrenula je i online tečajeve iz područja prodaje te vođenja i motivacije ljudi.

Više o Lider online akademiji „Kako povećati prodaju“  i o modulu „Vještine prezentiranja i upravljanje primjedbama“ možete naći OVDJE.

image
Lider - dajte da radimo
foto
20. travanj 2024 15:15