Studentski Lider klub
StoryEditor

Međunarodna računovodstvena kuća Unija Grupa organizira natjecanje za učenike i studente ‘Unija Izazov 2021‘

22. Rujan 2021.

Unija Izazov natjecanje je za učenike i studente, primarno ekonomskog usmjerenja, u izradi kreativnog Poslovnog plana Unije za period 2021. – 2025. godine. U natjecanju mogu sudjelovati pojedinci ili grupe mladih između 18 i 25 godina. Osnovni cilj Unija Izazova 2021 je upoznavanje rada modernih računovodstvenih tvrtki te stjecanje posebnih znanja i vještina praktičnim djelovanjem.

Natjecanje će biti organizirano u dvije faze. U prvoj fazi sudionici će se natjecati unutar svoje države i imati priliku osvojiti nagradu u vrijednosti od 2.500 eura. Sudionici Unija izazova imat će na raspolaganju cijeli mjesec listopad za pripremu svog Poslovnog plana. Za što bolje razumijevanje poslovanja ove tvrtke, svim zainteresiranim sudionicima bit će omogućeno na Dan otvorenih vrata posjetiti prostore Unija Grupe. Taj dan sudionici mogu iskoristiti za upoznavanje sa svim načinima poslovanja i aktivnostima tvrtke te dobiti uvid u moderan način poslovanja i organizaciju, što će uvelike olakšati realizaciju Poslovnog plana. Sudionici za koje članovi komisije Unija Grupe odluče kako su njihovi Poslovni planovi najbolji, i to njih 50, uživo će prezentirati svoj Poslovni plan te na taj način također pokazati druge vještine i kvalifikacije potrebne unutar poslovnog okruženja.

Druga faza natjecanja je regionalni izbor najboljeg Poslovnog plana na kojem će sudjelovati pobjednici prve faze natjecanja Unija izazova 2021 i boriti se za glavnu nagradu u iznosu od 5.000 eura. Ova faza natjecanja bit će održana u Ljubljani. Natjecanje pored vrijedne nagrade, nudi i izvanrednu šansu za najbolje sudionike koji će imati mogućnost zaposlenja unutar tvrtke.

Iz Unije poručuju kako je ovo jedinstveno natjecanje koje pruža mladima mogućnost iskazati svoje ideje, ali i istaknuti se među vršnjacima te biti primijećenima od strane potencijalnih poslodavaca. S obzirom kako je Unija sama po sebi vizionar te prednjači u svojoj grani djelatnosti, osnovna ideja je razbiti predrasude o načinu poslovanja računovodstvenih tvrtki i pokazati moderan pristup poslovanju. Svjesni svoje pozicije, žele graditi nove prilike za mlade te ulagati u njihovo znanje i edukaciju smatrajući kako su ovakve aktivnosti upravo ono što mladima nedostaje u formalnom obrazovanju.

Pozivamo sve mlade, inovativne i vizionare, da se prijave na Unija Izazov 2021. do 30. rujna 2021. i dostave svoje prijave putem prijavnog obrasca.

01. veljača 2023 01:30