Ukratko
StoryEditor

Proširite svoje poslovanje i prihode idealnim rješenjem koje nadograđuje Microsoft Teams

20. Prosinac 2021.
Telefonija u oblaku je budućnost. Njezina najveća prednost jest upotreba istog broja na različitim uređajima, bilo gdje i bilo kad – ona praktički ne poznaje granice.

Danas, Microsoftovi interni alati olakšavaju mnoge zadatke, sastanke ili jednostavno telefonske pozive suradnika. S obzirom da su mnoge tvrtke barem djelomično ili potpuno preselile svoje urede kod kuće, suradnja je dobila nove dimenzije uz pomoć suvremenih tehnoloških rješenja. Ali to je tek početak.

Danas tvrtke zahtijevaju samo najbolja rješenja

Microsoft Teams izvrstan su alat koji se pokazao kao pravo rješenje za moderno poslovanje tijekom korona krize. Integracija s NFON uslugom tome dodaje novu dimenziju, a kad se naviknete na NFON Integration for Microsoft Teams, slabija rješenja više vas neće moći zadovoljiti. Konstantna dostupnost i jedan telefonski broj na nekoliko različitih uređaja dva su jaka razloga za odabir ove usluge. PBX telefonija u oblaku sinonim je za sigurnu i fleksibilnu telefoniju, koja ujedno smanjuje troškove poslovanja i najučinkovitija je u tvrtkama koje su raspoređene na više lokacija.

Riječ je o optimizaciji procesa rada, što je rezultat dobro promišljenog i profinjenog korisničkog iskustva. A znamo da je korisničko iskustvo danas ključno, bilo da se radi o zabavnim ili isključivo poslovnim aplikacijama, te govorimo li o softveru za računala, tablete ili pametne telefone.

Program za partnere

Pređimo s kratkog opisa na samu bit. NFON također ima poseban program za partnere.

Sad je vrijeme da tvrtke koje nude Microsoft Teams nadograde svoju ponudu rješenjem NFON Integration for Microsoft Teams. Zašto?

  • NFON je vodeći pružatelj telefonije u oblaku – postanite NFON partner jer želite raditi s najboljima. Pridružite se i pružite klijentima najbolje usluge u oblaku.
  • NFON je tehnološki pionir sa sjedištem u Njemačkoj koji već više od desetljeća europskim tvrtkama pruža nenadmašnu telefoniju u oblaku.
  • NFON je sinonim za slobodu komunikacije – komunicira drugačije i nudi vam različite pogodnosti uz snažan brend i podršku.

NFON partnerstvo osigurat će vam dodatne atraktivne prihode (novi klijenti ili kao „upsell” postojećima). Što se plaćanja tiče, NFON i partner zajednički određuju sheme plaćanja. Dostupni su različiti modeli, provizije i veleprodaja. NFON omogućuje i provizije koje dobivate unaprijed.

Posebna obuka, certifikati…

Uz to, treba spomenuti i druge pogodnosti, kao što su podrška partnera i dodatna obuka, jer partneri dobivaju opsežne smjernice i obuku, stručnu tehničku certifikaciju i posebne internetske certificirane webinare.

Više o programu za partnere saznajte ovdje. Prijaviti se možete na poveznici Postanite partner.

Zbogom nedostižnosti, zbogom problemima s održavanjem

Evo još tri važne značajke koje bi svaki partner trebao istaknuti kao dodatne prednosti usluge NFON Integration for Microsoft Teams.

Prva je rad sustava čak i kad nema internetske veze ili je ona slaba jer se sustav povezuje s mobilnom mrežom – i posao će se nastaviti.

Druga je tarifni model u kojem se usluga plaća prema potrošnji. Svatko plaća usluge koje upotrebljava, čime se izbjegavaju nepotrebni troškovi.

Treća i vrlo bitna prednost jest održavanje sustava, kojeg zapravo nema jer tvrtka NFON nudi cjelovito rješenje i korisnicima omogućuje da se u potpunosti usredotoče na svoje poslovanje i ne brinu o održavanju telefonije.

Više o programu za partnere saznajte ovdje. Prijaviti se možete na poveznici Postanite partner.

* Microsoft Teams zaštitni je znak grupe tvrtki Microsoft

19. travanj 2024 18:55