Podcast
StoryEditor

Vedrana Miholić, CROZ: Hrvatski IT-ijevci imaju znanje, ali im fali sigurnost

08. Srpanj 2024.
Vedrana Miholić - Lider Podcast #70
  • Product i bic-tech consultancy IT kompanije imaju najveći potencijal iskoračiti na stranim tržištima 
  • Da bismo pobijedili imposter sindrom važno je s vremena na vrijeme revidirati vlastite poslovne vrline 
  • AI najavljuje početak velike revolucije koja će uzdrmati tržište rada 
  • Trčanje mi donosi mir, uzemljenje, budi kreativnost 

Vedrana Miholić direktorica je internacionalnih biznisa IT kompanije CROZ, strastvena planinarka, maratonka, programerka i žena kojoj mediji tepaju da je ‘žena zmaj‘. U novoj epizodi Liderova podcasta, ova svestrana sugovornica novinarki i voditeljici Sandri Babić otkriva posljednje trendove u svijetu tehnologije i domaće IT industrije, govori o poziciji žena u tehnološkoj industriji, načinima na koje žene, ali i muškarci mogu ojačati svoje samopouzdanje, pobijediti čuveni imposter ili sindrom varalice i otkriti svoj puni potencijal.

Miholić je otkrila i koji sektori imaju najveći potencijal za rast, na koji će način AI utjecati na poslovanje i tržište rada u cjelini, što joj donose njeni hobiji te kako je raditi na relaciji Hrvatska-Njemačka, ali i hendlati ostala tržišta u portfelju propulzivnog CROZ-a. Odgovore na ova i mnoga druga zanimljiva pitanja potražite u novoj epizodu Liderova podcasta! 

Cijela epizoda podcasta dostupna je na našoj mrežnoj stranici i kanalu na YouTubeu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu.  

14. srpanj 2024 08:26