Hrvatska
StoryEditor

Požega pokrenula e-tržnicu: Klikom do domaćih i kvalitetnih proizvoda

30. Ožujak 2020.

Požeško komunalno poduzeće Komunalac pokrenulo je e-tržnicu kako bi zakupcima prostora na tamošnjoj Gradskoj tržnici pomoglo da lakše prebrode posljedice epidemije koronavirusa, a poduzeće najavljuje da taj projekt kani nastaviti i nakon što prođe opasnost od virusa. 

Na mrežnim stranicama www.komunalac-pozega.hr postavljen je banner E-tržnica, a klikom na njega otvara se tablica s popisom 20-ak OPG-ova, kontakt telefoni i popis proizvoda koje nude.

Sirevi, svježi i tvrdi, piletina, voće, povrće, jaja, mlijeko i mliječni proizvodi, cvijeće, presadnice voća i povrća, proizvodi se koje OPG-ovi nude građanima, a svi navode i da ih mogu dostaviti.

Tako se u izravnom kontaktu s vlasnicima OPG-a može dogovoriti kupovina i dostava željenih proizvoda bez odlazaka na tržnicu ili u prodavaonicu.

Komunalac navodi kako mu je namjera da E-tržnica nastavi raditi i nakon što prođe opasnost zaraze koronavirusom kako bi domaći proizvodi provjerenog porijekla i kvalitete lakše našli put do kupaca.

Komunalac Požega d.o.o. stoga radi na projektu mobilne aplikacije za kupce i prodavatelje koja će uskoro biti predstavljena i dostupna građanima.

Tvrtka poziva i sve druge vlasnike OPG-ova, proizvođače koji su svoje proizvode do sada plasirali na tržnicama ili štandovima, a žele da ih budu uključeni na popis E-tržnica da se jave na broj telefona 034/316-860.

05. prosinac 2022 05:31