Tehno
StoryEditor

[Video] Stigla nova generacija luksuznog Lexusa

20. Veljača 2022.

Nova generacija ovoga luksuznog SUV-a novo je poglavlje u razvoju marke Lexus i kupcima donosi prvi plug-in hibridni električni model te tvrtke. Lexus NX nudi nove povezane i zaštitne tehnologije i velik je korak prema naprijed u dinamičkim performansama koje jamče bolje mogućnosti povezivanja između vozača i vozila.

Novi Lexus NX najnoviji je model u Lexusovoj ponudi na hrvatskom tržištu, koji plijeni pozornost svojim atraktivnim linijama. Njegova snaga i agilnost proizlaze iz izvanrednih performansi električnog pogona u potpuno novom NX 350h hibridu s automatskim punjenjem i NX 450h+ plug-in hibridu. Taj iznimni novitet među luksuznim SUV-ovima srednje klase razmazit će i one najzahtjevnije svojom unutrašnjosti s vrhunskom multimedijom, a napredni Lexus Safety System+ tu je da pruži zaštitu u zahtjevnim situacijama.

Prodaja modela Lexus NX u Hrvatskoj već je počela, a dostupan je u dvije varijante. Prva je NX 350h hybrid s automatskim punjenjem, a druga NX 450h+ plug-in hybrid s iznimnim dosegom od čak 98 km na struju i 309 konjskih snaga. Sve to dostupno je za početnu cijenu od 401.900 kn. 

25. travanj 2024 04:35