Život
StoryEditor

Osvježeni FORTHING T5 EVO: Više opreme za istu cijenu

30. Kolovoz 2024.
Forthing T5 EVO

Model Forthing T5 EVO dolazi sada uz još bogatiju opremu.

Uz postojeći paket opreme koje uključuje grijana sjedala, panoramski krov, električno podešavanje prednjih sjedala, masažu i ventilaciju vozačkog sjedala, novi modeli dolaze i sa panoramskom kamerom od 360 stupnjeva, upozorenje na objekte u mrtvom kutu (BSD), prednjim parking senzorima te instrument pločom novog dizajna.

Uz navedene nove tehničke karakteristike od sada su uz postojeću paletu boja dostupne i 2 nove boje, tamno siva i mint zelena (bez nadoplate).

Cijena ostaje nepromijenjena – 29.990 eura sa svim davanjima. Uzimajući u obzir vrijednost opreme, ušteda za kupce je približno 2.000 eur.

U tijeku je akcija na kupnju Forthing T5 EVO modela za 299 eur/mjesečno. Uvjete akcije provjerite na autohrvatska.hr.

Forthing T5 EVO odlikuje dinamičan dizajn. Prednji dio vozila s tzv. grill maskom i moderno dizajniranim LED svjetlima naglašava sportski oblik SUV-a. Bočna silueta uz 19 inčne crne naplatke dodatno ističe dinamičan dizajn dok stražnji dio T5 EVO, s 4 ispušne cijevi, zaokružuje njegov sportski izgled. Dizajn automobila potpisuje Hans Henning Knoepfle, dizajner koji je prethodno radio Mercedes-Benz, Volvo, GM…

Panoramski krovni otvor površine od gotovo 1,2 m² jamči ugodan boravak u prostranoj unutrašnjosti obloženoj u eko koži. Prednja sjedala su grijana i električno podesiva dok vozač, dodatno, može uživati i u opciji masažnog i ventiliranog sjedala.

Interijer T5 EVO uz razvučen vodoravni dizajna elementa i dizajn središnje konzole stvara jednostavnu, opuštajuću, udobnu i sigurnu atmosferu za vozače i putnike.

Forthing T5 EVO opremljen je 1,5-litrenim rednim Mitsubishi četverocilindričnim motorom najveće snage 130 kW i najvećeg okretnog momenta od 260 Nm. Za prijenos snage na prednje kotače brine se 7-brzinski mjenjač (7-DCT) s dvostrukom spojkom iz proizvodnih pogona Magna Steyr.

Uz prodaju vozila, Auto Hrvatska je osigurala i servisni centar na lokaciji Radnička cesta 182 u Zagrebu koji je ovlašten za pružanje servisnih usluga održavanja Forthing T5 EVO modela a u planu je otvaranje ovlaštenih servisnih mjesta i u većim gradovima u Hrvatskoj.

Više informacija na web stranici https://www.autohrvatska.hr/dongfeng-novi-automobili.aspx ili na besplatni info telefon 0800 1952.

02. rujan 2024 10:10