Ukratko
StoryEditor

Apple certificirani servis PRT implementirao Moontop

13. Lipanj 2022.
Branimir Gospić, Matej Šakić, Josip Miletić i Nikša Markovićfoto Ratko Mavar

PRT SERVIS je servis mobilnih uređaja iznimno visoke kvalitete, što potvrđuju i 163 Google recenzije s ocjenom 5.0, vrlo impresivno. Nalaze se u Zagrebu, na novoj lokaciji na Krugama (Ulica Pile I.), a rade na području cijele Hrvatske i diljem Europe popravak svih vrsta mobilnih uređaja isključivo originalnim dijelovima, popravak softvera, matičnih ploča, zamjena stakala, spašavanje podataka koristeći najnovije servisne postupke i tehniku, uz besplatnu dostavu i dijagnostiku.

Posebno su ponosni na prvu zamjenu stakla u svijetu na Samsungu S10, zatim online i live tečaj za reparacije ekrana i popravke matičnih ploča, prvi popravak matične ploče iPhone 11 Pro Max u Hrvatskoj, prvu reparaciju In Frame zaobljenih ekrana u državi, te su jedini servis koji vrši CPU swap u državi.

Također, PRT servis je od početka poslovanja baziran na B2B (business to business) uslugama održavanja mobilnih uređaja za međunarodne partnere. No ovakvo poslovanje donose i u Hrvatsku s novim B2B programom. S obzirom na dugogodišnje iskustvo koje imaju u servisiranju mobilnih uređaja, možete biti sigurni da su vaši uređaji u najboljim rukama.

S obzirom da su dečki predvodnici u industriji prvi su u Hrvatskoj u svojoj branši implementirali Moontop benefite za zaposlenike. Moontop je prije svega:

  • softver za organizaciju benefita
  • tehnologija za optimizaciju poreza na plaćama
  • platforma za razvoj i pružanje benefita u Hrvatskoj i bilo gdje na svijetu

PRT servis na digitalan i jednostavan način uz pomoć Moontop tehnologije ima sjajan benefit program za svoje zaposlenike, brendira se kao poželjan poslodavac, povećava indeks zadovoljstva zaposlenika, zadržava i privlači top talente na tržištu, te koristi neoporeziva primanja u naravi.

Više o Moontopu saznajte na www.moontop.app, a novosti pratite na Moontop LinkedIn profilu.

24. travanj 2024 14:12