Vikend Otvoren Noir43, restoran i bar s jedinstvenim konceptom u srcu Zagreba Chef Zlatko Belužić potpisuje jelovnik inspiriran europskim kuhinjama i lokalnim sastojcima, a za izvedbu jela zadužena je chefica Lucia Jergović
Vikend Hotel Ambasador spoj je poslovne izvrsnosti i opuštajućeg odmora Dio prestižnog portfelja Liburnia Hotels & Villas, hotel svojom impozantnom pojavom opravdava status jednog od najprepoznatljivijih hotela
Vikend Kako zaštititi brend: Pravna lekcija iz slučaja Plava kamenica Chef Mario Mandarić registrirao je žigove poznatog gastro portala. Odvjetnik objašnjava što učiniti kada netko registrira tuđi brend
Vikend Riječki Grand Hotel Bonavia postaje hotel brenda AC Hotels by Marriott Početak radova očekuje se u početku sljedeće godine, a kada se bude odvijao najveći dio radova, bit će kraće vrijeme zatvoren
13. međunarodni festival Taste the Mediterranean: Vrhunski chefovi okupljaju se u Malom Lošinju Od 11. do 14. rujna u Malom Lošinju održat će se međunarodni festival hrane, vina, gastronomije i mediteranskog načina življenja
Vikend Strastveni kolekcionari: Što to skupljaju hrvatski poduzetnici? Od rijetkih ručnih satova do dalmatinskoga pečata na umjetninama i srednjoeuropskoga kulturnog kruga, nema što ne skupljaju naši poduzetnici