Život
StoryEditor

Ronaldo i Georgina pohvalili se privatnim klizalištem iza kojega stoji hrvatski brend Ice Wonderland

20. Studeni 2023.
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Jr.

Georgina Rodriguez, partnerica najpoznatijeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda, podijelila je na svom Instagramu video obiteljske zabave na privatnom klizalištu ispred njihove kuće u Madridu. Video na kojem se vidi kako cijela obitelj uživa u zimskim radostima izgleda kao iz prave zimske bajke, vrlo je brzo postao viralni hit, kao i onaj na kojem Georginina i Ronaldova kćerka Alana Martina slavi svoj šesti rođendan zabavljajući se s obitelji i prijateljima uz preslatke prve klizačke pokrete. Tako su milijuni ljudi popratili i nogometaševu vožnju na ledenom triciklu, kao i klizačke utrke njihovih sinova. A kako i ne bi kad samo Georginu prati preko 53 milijuna pratitelja diljem svijeta.

Klizalište čija je snimka obišla cijeli svijet proizvod je hrvatskog brenda Ice Wonderland iza koje stoje uspješni poduzetnici Rahela i Natko Bošnjak koji već više od deset godina uz slogan Delivering Winter Joy svoja klizališta postavljaju diljem Europe. Priču o ugodnoj suradnji s Georginom opisala je Rahela, projekt menadžerica Ice Wonderland Exclusivea.

– Georgina je svjetska zvijezda i za nju je poznato da predvodi svjetske trendove. Imati privatno klizalište rezervirano za obitelj i prijatelje bila je njezina velika želja i drago nam je da smo je upravo mi ostvarili – rekla je Bošnjak, dodajući da su Georgina i njezin stručni tim ‘izuzetno profesionalni‘ te da je njihova suradnja bila ‘iznimno ugodna i na vrlo visokom nivou‘.

image

Natko i Rahela Bošnjak

foto Privatna Arhiva

– Sve što smijem reći jest da se u tih nekoliko dana koliko smo proveli zajedno pokazala izuzetno brižnom osobom te joj je glavni cilj bio osigurati blagdansku zabavu u kojoj će uživati cijela obitelj i njihovi prijatelji. Pripremila je i blagdansku hranu za cijelu ekipu, churrosi su bili izvanredni, a pokazala se i kao odlična klizačica. Sve to možete vidjeti i u njezinom videu, cijelo društvo bilo je oduševljeno našom maskotom pingvina i dodatnim spravama za zabavu na ledu – pojasnila je Bošnjak.

Njihova ekskluzivna klizališta za privatne korisnike pravi su zimski raj za one koji vole privatan luksuz i zabavu u krugu svojih prijatelja i obitelji. Tako Ice Wonderland Exclusive klizališta najčešće odabiru javne osobe koje privatno žele uživati u blagdanskoj ledenoj čaroliji. Upravo to ova tvrtka nudi svojim ekskluzivnim klijentima - uživanje u luksuznoj zimskoj zabavi, klizalištu na na privatnoj lokaciji, organizaciji druženja uz light show, glazbu, predstave na ledu, privatne škole klizanja i stvaranju uspomena koje traju cijeli život – uz najveći luksuz poznatih osoba današnjice koji nema cijene – privatnost i ugodno provedeno vrijeme sa obitelji i prijateljima.

– Već dugo radimo na ekskluzivnom proizvodu luksuznih klizališta namijenjenih privatnom korištenju. S obzirom na to da su naši klijenti za ovaj proizvod osobe visoke platežne moći koje čuvaju svoju privatnost, sve naše suradnje se ostvaruju putem preporuka poštujući njihovu privatnost te njih nikada ne komuniciramo javno. Unatoč tome, odluka ovakve javne objave jedne od najpoznatijih žena na svijetu dala nam je veliku vidljivost i naravno da smo jako sretni što bili dio toga i što je upravo ta objava postala viralna – naglasila je Bošnjak.

image

Georgina Rodriguez i Pingu

foto Privatna Arhiva
06. svibanj 2024 02:46