Život
StoryEditor

Stanić Beverages i Tetra Pak prvi u svijetu predstavili čep LightWing 30 koji sadržava 100 posto reciklirane polimere

21. Lipanj 2024.
Juicy Tetra Stelo Aseptic s čepom LightWing 30
Kako bi ispunila očekivanja potrošača, tvrtka Stanić Beverages predstavila je novu, jedinstvenu ambalažu popularnog brenda Juicy. U suradnji s tvrtkom Tetra Pak odlučila se za ambalažu Tetra Stelo Aseptic s neodvojivim čepom LightWing 30 koji sadržava sto posto certificirane reciklirane polimere. Ta investicija prekretnica je Stanić Beveragesa prema kružnom gospodarstvu

Industrija hrane i pića svakodnevno se suočava s novim trendovima, a kao odgovor na sve veće zahtjeve današnjih potrošača tvrtke ulažu u inovacije i ulaze u nove poslovne projekte u suradnji s partnerima duž cijeloga vrijednosnog lanca.

Već više od sedamdeset godina tvrtka Tetra Pak nudi rješenja za preradu i pakiranje hrane te pruža usluge u prehrambenoj industriji. Svojim kupcima osim toga nudi integrirana rješenja koja omogućuju potporu od prvoga koraka, idejnog definiranja proizvoda, pa sve do njegove realizacije i marketinga.

Briga za okoliš

Zahtjevi potrošača više se ne zaustavljaju samo na okusu i nutritivnim karakteristikama proizvoda, oni žele znati da su proizvodi koje upotrebljavaju sigurni i za njih i za okoliš. Kako bi ispunila očekivanja krajnjih potrošača u brizi za okoliš, tvrtka Stanić Beverages u povodu 25. obljetnice glasovitoga brenda Juicy predstavila je jedinstvenu ambalažu. U suradnji s Tetra Pakom odlučila se za Tetra Stelo Aseptic kao novi format ambalaže za popularni Juicy s neodvojivim čepom LightWing 30 koji sadržava 100 posto certificirane reciklirane polimere. Izrađen od 70 posto biljnih materijala, Tetra Stelo Aseptic ima jedinstven izgled koji privlači pozornost potrošača, njegov inovativni oblik omogućuje lakše držanje, a zahvaljujući elegantnoj i obloj silueti stvara uzbudljive mogućnosti za kreativan dizajn ambalaže.

Predstavljanje neodvojivog čepa LightWing 30 na novom formatu ambalaže Tetra Stelo Aseptic brenda Juicy ključna je prekretnica tvrtke Stanić Beverages prema kružnom gospodarstvu jer čep sadržava 100 posto certificirane reciklirane polimere i prvi je LightWing 30 te vrste u cijelom svijetu.

U suradnji s kupcima

– Svjetska premijera neodvojivog čepa LightWing 30 koji sadržava 100 posto certificirane reciklirane polimere na brendu Juicy rezultat je bliske suradnje s kupcem od početka do realizacije projekta. Zahvaljujući našem znanju i stručnosti temeljenima na inovacijama cilj nam je bio razviti održiva rješenja koja ispunjavaju očekivanja krajnjih potrošača kad je riječ o brizi za okoliš i poduprijeti kupca na njegovu putu prema održivosti – izjavio je Nenad Gulevski, prodajni direktor tvrtke Tetra Pak East Europe.

– Zahvaljujući tvrtki Tetra Pak možemo odgovoriti na zahtjeve kupaca za sigurnu, inovativnu i ekološki prihvatljivu ambalažu. Njezina nepokolebljiva predanost i potpora tijekom cjelokupnog procesa omogućila je da prepoznatljivi brend Juicy postavi nove standarde održivosti unutar kategorije sokova i nektara i u Hrvatskoj i u svijetu – izjavila je Nina-Christina Stanić, marketinška direktorica u Stanić Groupu.

Uz Juicy, drugi brendovi tvrtke Stanić Beverages kao što su TO, Maraska i Joy bit će također dostupni u ambalaži Tetra Stelo Aseptic te im tako pomoći da se istaknu među sličnim proizvodima na tržištu, privuku nove potrošače i ponude potrošačima najbolje iskustvo.

23. srpanj 2024 08:41