Život
StoryEditor

[VIDEO] Honda najavila potpuno novu generaciju modela CR-V

05. Lipanj 2022.
cr-v honda_1

Honda je s nekoliko fotografija najavila potpuno novu generaciju modela CR-V koja će na europsko tržište stići samo i jedino u hibridnoj izvedbi, a premijera novog automobila očekuje se u ljetnim mjesecima. Sudeći prema tih nekoliko fotografija koje su ugledale svjetlo dana, nova će Honda imati drugačiji, oštriji i sportski dizajn kojega odaju oštre linije karoserije, a bočna će mu linija izgleda ostati slična onoj trenutačnog modela.

Iz Honde najavljuju da će novi CR-V biti veći, širi te da će putnicima nuditi više prostora u svim smjerovima. U ponudi će biti modeli s pet ili sa sedam sjedala, a očekuje se i potpuno nova unutrašnjost s digitalnom instrumentnom pločom i svim čudima koja se danas stavljaju u nove automobile.

Nova Honda CR-V vozačima će biti ponuđena u dvije varijante hibridnog pogona, a kupci će moći birati između pogona na sve kotače ili samo na one prednje. Ostali detalji zasad nisu poznati, kao ni cijena nove Honde, ali za nekoliko mjeseci i te će informacije stići do ušiju javnosti. 

23. travanj 2024 15:14