Hrvatska
StoryEditor

Bangoura osnovao poduzetnički inkubator i zapošljava ljude

04. Ožujak 2013.
Piše:
lider.media

Hamed Bangoura čini se ne miruje. Nakon što je predstavio GOH metodu (Građani oporavljaju Hrvatsku) koja bi trebala donijeti brzi gospodarski oporavak predstavio je svoj novi projekt.

Riječ je o Core Incubatoru, poduzetničkom inkubatoru koji je u stopostotnom vlasništvu Core Commercial Investmentsa iz Abu Dhabija. Kao što je i do sada imao praksu, obavijest je podijelio na Facebooku, a na novinarske upite za sada ne odgovara.

Danas je objavio i oglas za posao te istaknuo kako u prvoj rundi zapošljavanja traže developere, projekt managere, web, grafičke ili produkt designere, tajnice, čistačice, a ponude se, uz motivacijsko pismo, mogu slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Uredi se nalaze u Hondlovoj 2, a od 1. ožujka zaposlili su desetak ljudi koji su do sada volontirali na projektu. Bangoura je na svom profilu pojasnio kako je riječ o isključivo stranom ulaganju u Hrvatsku te kako nikome ne može garantirati posao jer sve zaposlenike mora odobriti vlasnik u Abu Dhabiju. - Svi moji snovi i sve što sam ikada želio raditi smješteno je u Core Incubatoru – napisao je Bangoura.

19. svibanj 2024 20:06