Hrvatska
StoryEditor

Linić najavio oštru borbu unutar SDP-a

27. Svibanj 2014.
Piše:
lider.media

Nakon što je odgodio konferenciju za medije u ponedjeljak, Slavko Linić ipak se oglasio i najavio nastavak borbe sa šefom SDP-a Zoranom Milanovićem. Na sinoćnjoj sjednici Županijskog odbora SDP-a PGŽ-a Linić je poručio da će prvi put u životu staviti sebe ispred stranke i da neće odustati te je najavio oštru borbu unutar SDP-a.

Kako piše Novi list, smijenjeni ministar financija uvjeren je da će ga Zoran Milanović nakon toga isključiti iz SDP-a, ali se spreman žrtvovati da bi pokazao kako izgleda današnji SDP.

Slavko Linić je odmah nakon premijerove odluke da mora napustiti Vladu zbog slučaja Spačva najavio da će pričekati kraj euroizbora i da će potom progovoriti – sada je to jasno i glasno najavio i kolegama u Županijskoj organizaciji, pri čemu se najpogrdnijim riječima obrušio na premijera i šefa SDP-a, i pritom dobio nepodijeljenu podršku. Nakon Linićeva izlaganja, u kojem je vrlo emotivno objasnio svoju stranu sukoba s Milanovićem, većina članova Županijskog odbora također je vrlo emotivno podržala Linića.

19. svibanj 2024 09:12