Ukratko
StoryEditor

RE/MAX Hrvatska – 15 godina uspješnog poslovanja u vrhu nekretninskog tržišta

13. Svibanj 2024.
Vladimir Žerjavić RE/MAX-a Hrvatska
Na konvenciji predstavljeni impresivni rezultati i ambiciozni planovi za budućnost

RE/MAX-a Hrvatska obilježio je uspješnih 15 godina poslovanja konvencijom koja je okupila agente ove franšize u Hrvatskoj te istaknute govornike. RE/MAX je broj jedan sustav u Hrvatskoj za posredovanje u prometu nekretninama.  Dio je najjačeg internacionalnog nekretninskog franšiznog branda RE/MAX Global koji posluje već 51 godinu u svijetu i RE/MAX Europe, koji je 30 godina prisutan na području Europe s mrežom koju čini više od 2.400 ureda, 30.000 agenata u 40 zemalja.

U Hrvatskoj u RE/MAX-u djeluje 211 agenata okupljenih u 35 ureda u 28 gradova, a kroz sustav se nudi više od 8.000 nekretnina na prodaju. Na konvenciji su predstavljeni impresivni rezultati i ambiciozni planovi za budućnost, uz naglasak na kontinuirano unapređenje kvalitete usluge i inovativnosti u poslovanju

- Jako smo zadovoljni rezultatima i bilježimo rast u svim kategorijama tako da ovih 15 godina RE/MAX Hrvatska  obilježavamo s 12% većim rastom od najvećeg rasta od osnutka 2009. godine. Najveći rast smo ostvarili 2021. kada smo rasli 120% u odnosu na godinu prije. Vjerujemo da ćemo ove godine nadmašiti prošlogodišnji rezultat. Broj jedan smo brand u Hrvatskoj, a prepoznatljivost brenda raste kroz godine. Kroz komunikaciju i aktivnosti se vidi sinergija koju ostvarujemo kao sustav te ćemo tako nastaviti i dalje kako bismo dodatno jačali naš brend. Po prisutnosti u 35 ureda u 28 gradova smo broj jedan jer niti jedan drugi brand ili agencija u Hrvatskoj nema niti blizu urede u svim tim gradovima.  Cilj je dodatno ojačati našu prisutnost otvaranjem novih ureda u gradovima gdje nas nema kao što su Dubrovnik, Metković, Zaprešić i drugi. Planiramo i povećanje broja agenata do kraja godine na 275 jer agenti su naša snaga. 15 godina i rezultati koje smo postigli su motivacija za sve koji jesu već dio i koji će tek postati dio naše priče, najjačeg sustava na svijetu, Europi i u Hrvatskoj -  rekao je Vladimir Žerjavić, regionalni direktor tvrtke RE/MAX Hrvatska povodom konvencije.

Konvencija je okupila najbolje agente koji su podijelili svoje iskustvo i znanje kroz druženje i trening. Istaknuti govornik Baris Kiliçarslan je održao trening za usavršavanje za agente na temu kako doći do listinga koji će se brzo prodati i kako postati najučinkovitiji agent. Kako bi se to postiglo, prezentirao je kako postaviti dobru cijenu nekretnine, kako tu cijenu pravilno prezentirati i braniti kako bi ostvarili više transakcija. Na konvenciji, kao gost govornik, bio je Ivica Kostelić, jedan od najboljih hrvatskih sportaša svih vremena, koji svojom disciplinom i fokusom te vrijednostima po kojima radi i živi može biti motivacija svakome ne samo u sportu, nego u životu i poslovnoj sferi.

- Vjerujemo u potencijal tržišta nekretnina u našoj zemlji, koja postaje sve zanimljivija kako za domaće kupce tako i za međunarodne investitore, potaknuta kontinuiranim turističkim rastom. Kao vlasnici regionalne licence za RE/MAX, s ponosom gledamo na proteklih 15 godina uspješnog poslovanja. Hrvatska pruža nevjerojatne prilike u sektoru nekretnina i s obzirom na rastuću potražnju, odlučni smo u planu snažnog razvoja brenda RE/MAX u Hrvatskoj proširivanjem mreže ureda i angažiranjem novih agenata – izjavio je Krešimir-Renzo Prosoli, vlasnik regionalne licence za RE/MAX

Cilj RE/MAX-a u Hrvatskoj je pružati vrhunsku uslugu uz sustav koji se uspješno prilagođava tržišnim uvjetima jer je to pretpostavka za uspjeh u budućnosti. Tvrtka kontinuirano radi na usavršavanju tehnoloških i ljudskih resursa, optimizaciji poslovnih procesa i kvalitetnom pozicioniranju brenda u javnosti, kao i kroz kanale komunikacije. Vizija RE/MAX-a je razviti najveću i najinovativniju nekretninsku mrežu u Hrvatskoj s visokokvalificiranim agentima koji nude najprofesionalniju uslugu klijentima.

18. svibanj 2024 11:16