Hrvatska
StoryEditor

Otvorena studentska konferencija Youth reshaping future

22. Travanj 2015.
Piše:
lider.media

[gallery columns="5" ids="227816,227817,227818,227819,227821"]

Studentski časopis Manager ove godine slavi 20. godina izlaženja, a tim povodom u suradnji s Hrvatskom studentskom asocijacijom, Finacijskim klubom i AIESEC-om organizirao je konferenciju Youth reshaping future.

Konferencija traje od danas do petka, a na njoj sudjeluju studenti i profesori iz više od 20 zemalja. Važnost ove konferencije uočili su brojni domaći, ali i inozemni predavači od kojih je dovoljno istaknuti stručnjake poput Stefana Perkmanna Bergera iz Austrije, Poljaka Piotra Maszczyka s varšavskog fakulteta ekonomije, Gregga Vanoureka koji predaje na najprestižnijim švedskim sveučilištima i mnogi drugi domaći i strani predavači.

Prilikom otvaranja prodekan za internacionalne poslove Ekonomskog fakulteta Jurica Pavičić pohvalio je organizatore koji su uz samo logističku potporu fakulteta organizirali cijeli događaj.

- Sve su organizirali sami, a to su napravili puno bolje nego neki profesionalci. Ovo je dokaz da školujemo vrhunske profesionalce i kvalitetne studente. Želim im svu sreću u održavanju konferencije i daljnji nastavak kvalitetnog rada – rekao je Pavičić.

Predsjednik organizacijskog odbora Andrej Hanzir u uvodnom govoru zahvalio se timu koji je s njim surađivao u pripremi konferencije.

- Konferencija za cilj ima četiri stvari. Da se upoznate, naučite, poboljšate svoje veze i da nešto napravite kako bi bilo bolje za sve nas. Vi ste ovdje jer razmišljate izvan okvira i iskoristite znanje da podignete kvalitetu u svojim sredinama – poručio im je Hanzir.

Konferencija traje do petka, a ovo je samo jedan od događaja koje magazin Manager planira organizirati povodom proslave 20. godina izlaženja.

19. travanj 2024 23:35