Hrvatska
StoryEditor

Portal Čuvarkuća.hr dodjeljivat će vlastite certifikate

28. Lipanj 2015.
Piše:
Jasmina Trstenjak

Čuvarkuća.hr, portal čija je autorica i vlasnica Nina Išek Međugorac, uskoro donosi novitete. Dodjeljivat će certifikat ‘Odobrila Čuvarkuća‘ svim edukativnim programima, proizvodima i uslugama koji podržavaju siguran i zdrav razvoj obitelji, a temelje se na znanstveno provjerenim činjenicama te iskustvu korisnika.

No to nije jedina inicijativa koju su pokrenuli. U suradnji s nutricionistima s portala Definicijahrane.hr kreću u izradu niza edukativnih sadržaja, a koji će korisnicima predstavljati najvažnije informacije o prehrambenim namirnicama i njihovoj upotrebi.

– Radi se o jedinstvenom proizvodu iz područja nutricionizma jer su kreatori sadržaja prvi put uspješno ujedinili najnovije znanstvene i stručne spoznaje te gastronomiju. Infografika Roštilj prva je u nizu infografika koje će izaći iz naše radionice – objašnjava Išek Međugorac te najavljuje osvajanje publike i putem offline kanala.

Podsjetimo, Čuvarkuća je portal pokrenut prije četiri godine i danas je među vodećim i najutjecajnijim portalima u segmentu roditeljstva. Razvili su komunikacijsku platformu u kojoj će osim uredništva sadržaj kreirati korisnici, stručnjaci, ali i tvrtke-partneri koje umjesto klasičnih oglasa nude informaciju, stručnost i dodatnu vrijednost korisnicima.

26. travanj 2024 22:45