Konferencijske vijesti
StoryEditor

Počela 5. konferencija HR: Kako stvoriti autentičnu organizaciju

09. Prosinac 2021.
5. HR konferencija AUTENTIČNA ORGANIZACIJA, Hrvojka Kutlefoto Ratko Mavar

Danas ćemo učiti o autentičnim organizacijama koje žive ono što govore. Vrlo visoko na listi prioriteta je rad u organizacijama koje stvaraju pozitivnu kulturu i vodstvo s vrlo jasnim osjećajima tko ste – izjavila je Bojana Božanić Ivanović, direktorica Lidera, otvarajući 5. HR konferenciju - Autentična organizacija – stvaranje i njegovanje autentičnosti organizacije, lidera i pojedinaca koja se održava u hotelu Sheraton u Zagrebu. Organizatori konferencije su Lider i Udruga U4HR (Udruga za upravljanje, umrežavanje, učenje i unapređivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj), a partneri su Najbolji poslodavac i MojPosao. Cilj konferencije je pokazati kako se suočiti s izazovom koji donosi raznolikost a ostati vjeran sebi – autentičan, te biti prihvaćen, imati utjecaj u društvu i djelovati za opće dobro.

Predsjednica U4HR Hrvojka Kutle govoreći o prepoznavanju autentičnosti pričom o imaginarnoj osobi koju svi pitaju - tko si ti, ali i ona sama sebe pita – tko sam ja?

- Autentičnost je biti vjeran sebi, biti iskren i prema sebi i drugima. Kad ste autentični, onda ste svoji, stvarate silu teže koja privlači I druge – izjavila je Kutle.

Kako izgraditi autentičan employer brand i zašto je to važno upravo govori Jelena Jelušić, Senior Employer Brand Manager tvrtke Photomath.

17. travanj 2024 19:33