Konferencijske vijesti
StoryEditor

Počeo je najvažniji korporativni događaj godine - Dan velikih planova 2020.

23. Rujan 2020.
Dan velikih planova 2020, Miodrag Šajatović i Zoran Milanovićfoto Ratko Mavar

Dan velikih planova, najvažnija poslovna konferencija u Hrvatskoj, u organizaciji najčitanijeg poslovnog tjednika u zemlji, Lidera, upravo je započela na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnoj dvorani. Event koji se održava po dvanaesti put, ove godine ne može izbjeći intonaciju pandemije, pa je tako i glavna premisa cijele konferencije kako pripremiti poslovanje za 2021., još jednu nepredvidljivu godinu kada su i virus i ekonomija u pitanju. 

Glavne teme konferencije na kojoj sudjeluju guverner Boris Vujčić, ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić te predsjednik Zoran Milanović, bit će globalni i lokalni trendovi, monetarno kreditna i fiskalna politika te učinci na potrošnju. Na eventu će se govoriti i o privlačenju investicija i poticanju izvoza, a poslovna zajednica artikulirat će što očekuje od sljedeće godine te kako će u ovim nesvakidašnjim uvjetima razvijati poslovanje i upravljati rizicima. 

Kao organizatori pobrinuli smo se da se poštuju sve mjere Stožera civilne zaštite RH o držanju fizičke distance, a provode se sve učinkovite higijenske mjere. Na samom ulazu u kongresni centar sudionicima se mjerila tjelesna temperatura putem beskontaktnog termometra uz mogućnost dezinfekcije ruku. Sigurnost sudionika i izlagača na najvišoj je mogućoj razini zahvaljujući podršci Alarm automatike.

17. travanj 2024 04:51