Konferencijske vijesti
StoryEditor

Upoznajte najmoćnije - Daliborka Kranjčić: Vjerujem da je sve moguće. Baš sve!

25. Studeni 2020.
Daliborka Kranjčić

Predsjednicu Uprave KTC-a Daliborku Kranjčić mnoge lijepe uspomene iz djetinjstva vežu uz pogled s Kalnika gdje nas je povela na snimanje Liderovog serijala Upoznajte najmoćnije. Pogled ovoga puta nismo vidjeli, ali budući da nas je i obavijen maglom stari grad Veliki Kalnik očarao, rado ćemo se vratiti. Automobilom se od Križevaca do Kalnika stiže taj čas, kaže naša sugovornica koja je taj put pretrčala za jedan sat i 54 minute. Bio je to ujedno i njezin prvi istrčani polumaraton.

Kad ne upravlja supermarketima, poljoljekarnama, benzinskim postajama te turističkim i ugostiteljskim segmentima poslovanja KTC-a, slobodno vrijeme Kranjčić voli kratiti raznim aktivnostima. 

- Svakodnevno meditiram, vježbam. Volim šetati prirodom i trčati. Volim brinuti o svom velikom dvorištu i o biljkama u njemu, a kako mi je neprežaljena ljubav molekularna biologija i kvantna fizika, u zadnje vrijeme jako puno čitam i proučavam kako smo ustvari nastali, kako funkcioniramo i mi i sve oko nas. I da, dan mi je definitivno prekratak.

Pitali smo je i od kojeg principa nikad ne odstupa, a nekako nakon svih prethodnih saznanja, odgovor nas nimalo nije iznenadio.

- Vjerujem da je sve moguće. Baš sve!

Saznali smo i u čemu bi se još željela okušati.

- Voljela bih naučiti plesati, onako za ozbiljno, da se mogu plesom izraziti i već imam ideju kako ću to realizirati!

Kakvim nas je putevima provela predsjednica Uprave KTC-a te što nam je pritom otkrila o sebi pogledajte u videu!

Na konferenciji Žene u biznisu koja će se održati 3. prosinca Daliborka Kranjčić sudjelovat će na panelu Što kad propadnu i plan A i plan B i plan C. Već tradicionalno na konferenciji će biti predstavljena prestižna lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa i dodijelit će se nagrade onima koje su se svrstale među prvih deset. Susret nezaustavljivih žena koje iz dana u dan dokazuju da je samo nebo granica već godinama je izvor inspiracije i motivacije za poravnavanje društvenih nejedankosti i poticanje veće zastupljenosti žena na najvišim položajima. Ponosni smo iz godine u godinu predstavljati istinske uzore jer oni su prijeko potrebno nadahnuće u neizvjesnim vremenima.

Kranjčić kao najveću prednost žena u biznisu izdvaja multitasking.

- Sposobnost žena da odjednom obavljaju više stvari definitivno ih stavlja u prednost u odnosu na druge muške kolege - ističe ona te poručuje mladim ženama sljedeće: - Budite i ostanite svoje, i vjerujte u snove, stvarni su!

Konferencija Žene u biznisu održava se online. Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu.

15. travanj 2024 08:03