Lider trend
StoryEditor

U sklopu Vindilanda kino pod zvijezdama

24. Kolovoz 2012.
Piše:
lider.media

Već tradiocionalno Vindija u sklopu 14. izdanja Špancirfesta, festivala uličnih šetača, koji se ove godine održava od 24. kolovoza do 2. rujna, organizira Vindiland. Tako svakog dana Špancirfesta od 10 do 20 sati najmlađe posjetitelje očekuju brojne atrakcije, radionice i zanimljivi gosti.

Vindija u svom programu nudi najraznovrsnije oblike zabave - od satova zumbe, besplatnih tečajeva klasičnog plesnog izraza i Vindiland crtaonice pa sve do stolnog nogometa uživo, atraktivnog Aquadrop tobogana i Soccerame, vježbaonice za sve buduće nogometne zvijezde. Dnevni program na Vindilandu svakog dana upotpunjuju brojni gosti kao što su Vindijini sportski i umjetnički klubovi i udruge, kao i hokejaši Medveščaka.

Nakon završetka ‘službenog‘ dijela Vindijina edukativno – zabavnog programa i ove godine slijedi Vindiland open air - Kino pod zvijezdama. Svake večeri od 20 i 22 sata na programu su dva filmska hita, od kojih je jedan namijenjen djeci, a drugi roditeljima. Održat će se i Milk night, glazbeno – scenski spektakl posvećen mlijeku, i to 31. kolovoza na prostoru varaždinskog Starog grada.

14. svibanj 2024 21:05