Studentski Lider klub
StoryEditor

AIESEC Osijek i EFOS organiziraju Career Day za povezivanje studenata s poduzetnicima

26. Travanj 2022.

AIESEC Osijek i EFOS zajedno organiziraju ovogodišnji Career Day koji će se održati 10. svibnja 2022. godine od 10 do 15 sati, a mjesto održavanja upravo je Ekonomski fakultet u Osijeku.

Sa sloganom 'Tvoja prilika za izvrsnost', Career Day stavlja naglasak na pomoć studentima i mladima pri stjecanju korisnih znanja i vještina, a isto tako priprema sudionike i na pronalazak budućeg posla. Poduzetnici će putem informiranja o svome radu i predstavljanja traženih kompetencija otkriti još neotkriveni potencijal Osijeka.

Upoznavanjem studenata s poduzetnicima na ovakav način omogućeno je brže i učinkovitije zapošljavanje, te uspješnija i kvalitetnija komunikacija. Uz tradicionalni sajam na kojem će se predstaviti velik broj tvrtki sudionika iz različitih gospodarskih sektora, sve studente i učenike očekuje zanimljiv program predavanja i radionica.

Osim toga, ovim povodom organizirana je i zanimljiva nagradna igra. Kako biste otkrili potencijal Osijeka, pridružite nam se u realizaciji događaja te uzmite svoju budućnost u vlastite ruke.

20. srpanj 2024 08:15