Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Gregurić Čičak napustila čelo Optimapharma, Pet network international preuzeo Zvjerinjak…

22. Studeni 2022.
Gordana Gregurić Čičak, predsjednica Uprave Optimapharma

Dosadašnja članica Uprave OPTIMAPHARMA Ivana Waller imenovana je predsjednicom Uprave tvrtke umjesto Gordane Gregurić Čičak. Waller ima više od 20 godina iskustva u kliničkom istraživanju i vođenju međufunkcionalnih i multikulturalnih timova, a bila je na brojnim izvršnim vodećim pozicijama. U OPTIMAPHARMU je došla iz Advance Clinicala, gdje je od 2018. godine bila viša potpredsjednica za globalni razvoj i širenje te direktorica za Europu, Aziju i Pacifik. Prije toga je osam godina radila Clinipace Worldwideu, kao glavna poslovna direktorica za Europu i Bliski istok, te je do 2009. godine bila potpredsjednica poslovnih operacija MedTrialsu u SAD-u. Miguel Angel Salcedo Iglesias postao je novi član Uprave.

PET NETWORK INTERNATIONAL preuzeo je vlasništvo nad tvrtkom ZVJERINJAK iz Sesveta od Helene Borko, koju su na direktorskoj poziciji zamijenili Martina Babić, Neda Vuk Salaba i Neven Predojević.

U Sudskom registru potvrđeno je da je dosadašnji zamjenik predsjednik NO-a osječke SAPONIJE Ivan Grbešić postao je novi član Uprave umjesto pok. Mirka Grbešića. Novi zamjenik predsjednika NO-a je Marko Mikulić.

Filip Grbešić postao je novi zamjenik predsjednika NO-a bjelovarskog KOESTLINA umjesto Stanka Pavkovića, a Marko Mikulić imenovan je novim članom NO-a.

Izvođač industrijskih i dekorativnih podova te zidova DULY iz Ludbrega povećao je svoj temeljni kapital s 20.000 kuna na 524.000 kuna.

Hrvoje Glavaš postao je predsjednik NO-a PLAVOG TIMA nakon što je nedavno imenovan direktorom njegove tvrtke vlasnice – INA INDUSTRIJSKIH SERVISA.

Slaven Kartelo, Hrvoje Šaban i Slaven Ćurić napustili su vlasničku strukturu PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICESA. Tvrtka sada ima ukupno 32 partnera.

20. travanj 2024 07:23