Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u upravama Heinekena i Čazmatrans prometa, novi nadzornici Zabe i Vindona…

25. Srpanj 2022.
Damir Pavlović

Dosadašnja prokuristica karlovačkog HEINEKENA HRVATSKA Danijela Govorčinović Šimunović imenovana je novom članicom Uprave tvrtke umjesto Sebastiana Strobla, a nju je na mjestu prokuristice zamijenila Teresa Stefania Silvestri.

Nakon što je nedavno preuzeo čelo NO-a VINDIJA TRGOVINA, Zvonimir Buterin postao je i predsjednik NO-a VINDONA umjesto Tamare Drk-Vojnović, koja je preuzela mjesto zamjenika predsjednika umjesto Alana Mravlinčića, a koji je ostao član Odbora. Dubravka Drk-Mravlinčić i Saša Vojnović također su imenovani novim članovima NO-a, a napustili su ga Nada Pristavec, Nada Zadravec i Igor Cigula.

Dosadašnji prokurist ČAZMATRANS PROMETA Dražen Pavlović preuzeo je direktorsku poziciju u tvrtki od Damira Pavlovića, koji se povukao na mjesto prokurista.

Teodora Aleksandrova Petkova postala je nova članica NO-a Zagrebačke banke umjesto Gianfranca Bisagnija, koji je u NO-u bio od 2011. godine.

Danica Vojinović Topalović imenovana je novom članicom Uprave rovinjskog TDR-a.

Boris Marečić-Roth potpuno je preuzeo vlasništvo nad pazinskom tvrtkom ISTRA – BAU nakon što je Karl Georg Scheruhn napustio vlasničku strukturu tvrtke.

Slovenska tvrtka SIBO H TRŽENJE BLAGOVNE ZNAMKE preuzela je vlasništvo nad tvrtkom HAJDUK PLASTIČNA AMBALAŽA od Vladislava Hajduka, Darija Hajduka i Tamare Hajduk Milak.

Tvrtka GRADNJA preuzela je vlasništvo nad vukovarskom NORMOM od Gorana Pauna.

Igor Vidalina postao je novi predsjednik NO-a sinjske CETINE umjesto Ivane Pavić, a dosadašnji član NO-a Miroslav Bešljić postao je njegov zamjenik umjesto Mile Dadića. Marko Žaja novi je član NO-a.

Jurica Lovrek novi je partner u ERNST & YOUNG HOLDINGU. 

Zoran Majstrović imenovan je novim članom Uprave KOMUNALNOG ODRŽAVANJA iz Ploča umjesto Mateje Pirjevac.

Danijel Križić preuzeo je vlasnički udio Marinka Križića u zagrebačkoj tvrtki MOJE BOJE.

Ante Rajčić imenovan je novim direktorom tvrtke MLIJA umjesto Karmele Kovačević.

Dosadašnji član Uprave osječke tvrtke MRAMOR Slobodan Popović preimenovan je u prokurista tvrtke.

25. travanj 2024 20:51