Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena u Belje Agro-vet plusu, Ribola dobila Upravu, Tomislav Bilić ostao jedini vlasnik Inchoo-a…

08. Ožujak 2022.
Tomislav Bilić

Igor Milas, koji je član Uprave RIBOLE od 2016. godine, postao je njezin predsjednik. Upravi su se pridružili i Ivana Matić i Marija Kapural.

Goran Galić zamijenio je Andreja Deana na mjestu direktora u FORTENOVINOJ tvrtki BELJE AGRO-VET PLUS.

Aron Stanić napustio je vlasničku strukturu osječkog INCHOO-a te njegovu upravu, u kojoj ga je zamijenila Maja Kokolari. Sad je osnivač i prvi operativac tvrtke Tomislav Bilić opet jedini vlasnik.

Jurica Šegović postao je novi član Uprave splitske BRODOMERKUR ENERGETIKE.

Opozvan je NO tvrtke FRAGARIA te su Davor Dorić, koji je bio predsjednik, njegova zamjenica Jasminka Goger Perić i svi ostali članovi NO-a – Stanko Barbarić, Tomislav Vlašić, Marin Pranjić, Borislav Škegro i Tatjana Kovač Klemar – prestali biti njegovi članovi.

Dosadašnji član Uprave INTER-NETA Lino Zonjić postao je novi direktor umjesto Mire Crnkovića, koji je bio predsjednik Uprave.

Ani Marija Vincetić napustila je Upravu GRANDA iz Županje, u kojoj je bila tek nešto više od četiri mjeseca. Tvrtki Dražena Vincetića (koji je i član Uprave) račun je prošle godine u četiri navrata bio u blokadi.

Dosadašnji član NO-a varaždinske ČISTOĆE Vitomir Premur postao je novi zamjenik predsjednika umjesto Bojane Marčelan. Sad on vodi NO jer je predsjednik NO-a Vjeran Strahonja podnio ostavku. 

Zrinko Kajfeš, koji je do sada bio vršitelj dužnosti ravnatelja LJEKARNE HRVATIN – KAJFEŠ, postao je njezin ravnatelj.

Potvrđen je predstečajni sporazum za ASCOMMERCE u vlasništvu Branke Vuko, Ivana Vuke i Marine Vuko Abičić. Neosigurani vjerovnici pristali su na otpis 50 posto od 19,6 milijuna kuna duga, a ostatak će im biti isplaćen u četiri godine, nakon godine počeka.

Miha Kušnik preuzeo je vlasništvo nad WHITE WINGS CONSTRUCTIONOM i direktorsku poziciju od Milorada Kovačevića.

Dragu Kozini dodijeljena je prokura u tvrtki NAŠA DJECA. 

Marijana Zuanić napustila je Upravu HOTELA MAESTRAL, u kojoj je bila od 2020. godine.

Odlukom skupštine tvrtke BDO SAVJETOVANJE određen je postupak odvajanja s osnivanjem nove tvrtke BDO BSO s istodobnim prijenosom dijela imovine na nju.

Tvrtka KOLEX GLOBAL promijenila je naziv u NEW KOLEX GLOBAL.

Dosadašnji direktor D.H. EDIL CONSTRUCTIONA Mario Šimić postao je prokurist tvrtke.

Stipo Jurić napustio je vlasničku strukturu i direktorsku poziciju BAŠIĆ-COMMERCEA.

Jaka Žanko postala je prokuristica tvrtke IDS.

Zaključen je skraćeni stečajni postupak koji se vodio nad tvrtkom SUPER STAR Vukašina Simonovića. Postupak je pokrenut zbog duga teškog 2,6 milijuna kuna, a tvrtka će biti izbrisana iz registra.

Darko Bijelić imenovan je novim direktorom tvrtke MONTE GIRO umjesto Vesne Sajić.

17. travanj 2024 01:00