Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjene u Gavrilovićevom NO-u, promjene u Upravi Vertiv Croatije…

07. Lipanj 2022.
Zvonimir Buterinfoto Linkedin

Ivica Karabatić imenovan je novim predsjednikom NO-a GAVRILOVIĆA iz Petrinje umjesto Miljenka Rospahera. Karabatić je prije ove bio na poziciji zamjenika predsjednika NO-a, a na to je mjesto sada imenovan Zvonimir Buterin, koji je također prije bio član NO-a. Marko Dabić postao je novi član Odbora.

Paolo Gattagrisa imenovan je novim direktorom zagrebačkog VERTIVA CROATIA, a Vlasta Brozović napustila je Upravu tvrtke.

Mara Mikec preuzela je suvlasnički dio Ladislava Mikeca u tvrtki KOMET iz Preloga.

Britanski PULLMAFLEX U.K. LIMITED preuzeo je vlasništvo nad L&P TEHNOLOGIJAMA iz Preloga od nizozemskog L&P NETHERLANDS HOLDINGSA. Sve kompanije posluju u sklopu LEGGETTA & PLATTA.

Mauro Ivančić postao je novi predsjednik NO-a ISTARSKOG VODOVODA iz Buzeta umjesto Damira Sirotića.

Iztok Zorin napustio je vlasničku strukturu AFRODITA COMMERCA, u kojoj je bio od 2014. godine, a tvrtka sada ima dvoje suvlasnika.

Daniel Ross Butler, Rupa Pravin Patel i Andreas Nau postali su novi članovi Uprave zagrebačkog MEUSA umjesto Mirne Bujanić, Ive Širole i Nataše Milotić.

Vladimir Vukojević napustio je Upravu i suvlasništvo u WINGMANU, a umjesto njega na mjesto člana Uprave postavljen je Darko Prpić.

Maja Kovač imenovana je novom direktoricom tvrtke BIOMEDICA DIJAGNOSTIKA.

Mirici Vojnović i Damiru Pahiću dodijeljena je prokura u zagrebačkoj tvrtki GEOPROJEKT.

Ivan Bertić postao je novi člana Uprave vinkovačkog NEVKOŠA umjesto Petra Bertića.

Nikola Pajčin pridružio se kao suvlasnik osnivaču TERRE CROATICE Milanu Pajčinu te mu je dodijeljena prokura.

Ugovorom o podjeli i preuzimanju zagrebački RAPTOR je postupkom podjela-odvajanje prenio dio imovine, obveza i pravnih odnosa na tvrtku RAPTOR FLEAT iz Petrinje istog vlasnika – Darija Trtinjaka.

29. travanj 2024 05:37