Ukratko
StoryEditor

LIST LABS započeo s Moontop benefit programom

06. Ožujak 2023.
Branimir Gospić i Dragan Divjak

LIST LABS firma je sa sjedištem u Zagrebu koja objedinjuje podatke prikupljene na terenu, iz zraka i iz svemira u inteligentne digitalne karte i geoinformacijske sustave.

Već više od deset godina uspješno se bave razvojem web GIS aplikacija, uspostavom različitih komponenti infrastrukture prostornih podataka, te implementiranjem procesa za automatsku obradu velikih količina prostornih podataka.

Zadnjih nekoliko godina LIST LABS širi poslovanje u smjeru nove grane geo industrije - spoj satelitskih podataka opažanja Zemlje (Earth observation) i umjetne inteligencije – kroz projektiranje i razvoj aplikacija temeljenih na satelitskim podacima i algoritmima strojnog učenja. 

Na najvećem europskom hackathonu 2019. godine (Copernicus hackathon u Zagrebu) djelatnici LIST LABS-a u suradnji s organizacijom civilnog društva CROGIS osvojili su prvo mjesto s temom ‘Zeleni otok‘. Demonstrirali su da je moguće pronaći prikladno zemljište na otoku Hvaru za uzgoj autohtonih poljoprivrednih kultura korištenjem podataka opažanja Zemlje i tehnikama strojnog učenja.

image

Moontop, List labs

image

Moontop, List labs

Uspješnost tvrtke u geo industriji potvrđuje i suradnja sa Europskom svemirskom agencijom (ESA) s kojom doprinose popularizaciji korištenja satelitskih podataka u Hrvatskoj.

- Za sebe kažemo da smo mala kompanija za velike stvari. Iza sebe imamo više od 15 uspješnih projekata vezanih uz infrastrukturu prostornih podataka, iskustvo rada na projektima vrijednima preko 10 milijuna eura za Svjetsku banku, UN i Europsku komisiju, kao i ostvarenu suradnju u 6 zemalja Adria regije. Posebnu pažnju posvećujemo zadovoljstvu naših zaposlenika koji uz već ranije benefite (regres, božićnica, slobodne dane, edukacijske budžete, hibridni način rada, jasan plan za razvoj i napredovanje) od sada imaju na raspolaganju i Moontop benefite - izjavio je Dragan Divjak, CEO LIST LABS-a. 

Više informacija o tome što radi LIST LABS i njegovim mladim zaposlenicima možete pronaći na njihovim službenim stranicama.

​Moontop je marketplace za benefite – tvrtka samostalno definira ‘layout benefit programa‘; broj i listu zaposlenika, vrstu benefita koje želi koristiti, godišnji i mjesečni budget za benefite te omiljena prodajna mjesta gdje zaposlenici žele koristiti benefite.

Zaposlenicima je na raspolaganju iOS i Android aplikacija za jednostavan pregled i korištenje benefita, zaprimanje obavijesti, pregled povijesti kupnji itd.

Više o Moontop benefitima koje je LIST LABS implementirao saznajte na www.moontop.app.

A ako i ti želiš biti dio LIST LABS tima i koristiti Moontop benefite, pošalji otvorenu molbu na: Karijera - LIST LABS.

*Sadržaj nastao u suradnji s Moontopom

18. travanj 2024 01:31