Ukratko
StoryEditor

ZEZ misli ozbiljno: Omogućio je Moontop benefite svojim zaposlenicima

05. Veljača 2024.
Zelena energetska zadruga, Zoran Kordićfoto Rene Karaman

Zelena energetska zadruga (ZEZ) okuplja članove i zaposlenike koji djeluju u području obnovljive energije. Svi oni su prepoznali Moontop kao alat za pružanje vrijednih pogodnosti.

Zadruga svoj rad temelji upravo na zadružnim vrijednostima, kao što su briga za zajednicu i uključivost. Svake godine se u zadruzi dodjeljuje nagrada zaposleniku koji tijekom godine promiče interne vrijednosti.

- Trudimo se da nam tim bude što zadovoljniji. Svu ostvarenu dobit reinvestiramo u razvoj zadruge i pružanje dodatnih benefita našim članovima i zaposlenicima. Upravo to je ljepota zadruge - navodi Anita, voditeljica razvoja ljudskih potencijala.

image

gđa. Anita Beljo

foto

Zdrava i pozitivna kultura pomaže u tome da se ZEZ u posljednjih 10 godina afirmirao kao relevantna organizacija u području obnovljive energije. Cilj ZEZ-a je što više vrijednosti od obnovljive energije zadržati lokalno - u susjedstvima i gradovima diljem Hrvatske, razvojem projekata obnovljive energije koji su u vlasništvu ili suvlasništvu lokalne zajednice, a zadruga je u tome posebno usmjerena na solarnu energiju.

ZEZ putem servisa Na sunčanoj strani osigurava bržu i lakšu realizaciju sunčanih elektrana za obiteljske kuće, male i srednje poduzetnike i obrte; a ujedno omogućava udruživanje u ulaganje u velike projekte solarnih elektrana kroz energetsku zadrugu ZEZ Sunce koju je ZEZ suosnovao s 40-ak fizičkih i pravnih osoba.

image

Moontop, Zelena energetska zadruga

foto Rene Karaman

Unazad nekoliko godina, ZEZ je ujedno proveo ili provodi 10-ak razvojnih i istraživačkih projekata u području obnovljive energije, energetske učinkovitosti i zaštite okoliša, te je jedina organizacija iz Hrvatske koja je ostvarila financiranje Google.org-a kroz natječaj Impact Challenge namijenjen zemljama Srednje i istočne Europe.

image

ZEZ team

foto

- Dobrobit naših članova i zaposlenika nam je najvažnija. Da bismo mogli i dalje osvajati domaća i europska tržišta i širiti ‘dobru’ energiju, najvažnije nam je očuvati naše vrijednosti i internu kulturu. Vjerujemo da je korištenje Moontop pogodnosti pravi korak u tom smjeru - zaključio je Zoran, suosnivač i upravitelj zadruge.

 

Sadržaj nastao u suradnji s Moontopom.

25. travanj 2024 11:13