Život
StoryEditor

Prevarantica Anna Delvey dobila svoj reality show ‘Delvey‘s Dinner Club‘

07. Veljača 2023.
Anna Delvey
Lažna njemačka nasljednica odlučila je popraviti javni imidža pa snima reality u kojem će ugošćavati poznate i doku-seriju o životu nakon zatvora, a planira izdati i memoare

Zloglasna prevarantica Anna Delvey, pravog imena Anna Sorokin, o čijem je nevjerojatnom životu Netflix snimio seriju, prije tri mjeseca je izašla iz zatvora, a iako je još uvijek u kućnom pritvoru odlučila se pozabaviti popravljanjem svog javnog imidža. Umjesto da to čini, primjerice, volontiranjem ili sličnim radom od javnog značaja, Sorokin je pokucala na vrata televizijskih producenata i dobila zeleno svjetlo (i budžet) za snimanje vlastitog reality šoua.

U novom neskriptiranim TV serijalu, Delvey‘s Dinner Club, Sorokin će u svom njujorškom domu ugošćavati poznate i slavne. Kako su medijima objasnili producenti iz tvrtki Wheelhouse i Butternut, cilj realityija je pružiti gledateljima priliku da prevaranticu upoznaju iz drugačije perspektive. Njen je javni imidž dosad bio zasnovan na medijskim natpisima, posebno profilu objavljenom u New York Magazineu te Netflixovoj seriji Inventing Anna koju je napisala poznata televizijska scenaristica Shonda Rhimes.

Ambiciozni planovi

Kako je za Page Six izjavila Anna Sorokin aka Ana Delvey, bit će joj iznimno zadovoljstvo okupiti odabranu grupu prijatelja koji će podijeliti svoje životne priče i usput uživati u sjajnom kulinarskom iskustvu. U ekskluzivnom intervjuu navela je da ima listu ‘gostiju iz snova‘, a na njoj se nalaze, primjerice, Madonna, Elon Musk i Marina Abramović.

Zanimljivo, izjavila je da bi rado ugostila i vlasnika kripto-mjenjačnice FTX, Sama Bankmana Frieda, koji je također u kućnom pritvoru zbog optužbi za masovnu prevaru. Osim spomenutog realityija, prevarantica je potpisala ugovor s produkcijskom kućom Bunim/Murray koji će snimati seriju o njenom životu nakon zatvora, a najavila je i da piše memoare.

Inače, Anna Sorokin jedna je od najinteligentnijih prevarantica koja se pune četiri godine predstavljala kao bogata njemačka nasljednica. Od 2013. do 2017. prevarila je brojne članove njujorške elite, banke, restorane i hotele dajući lažne čekove ili krivotvorene bankovne potvrde.

Sorokin je 2019. sud proglasio krivom po osam od ukupno 10 točaka optužbe, uključujući veliku krađu drugog stupnja, pokušaj teške krađe i krađu usluga. Osuđena je na kaznu od četiri do 12 godina u državnom zatvoru, novčanu kaznu od 24 tisuće dolara i odštetu od približno 199 tisuće dolara. Zbog dobrog ponašanja puštena je nakon dvije godine odslužene kazne.

17. travanj 2024 22:13