Hrvatska
StoryEditor

Most će glasovati za opoziv Tomislava Karamarka!

26. Svibanj 2016.
Piše:
lider.media

Više nema dvojbe, Vlada ne funkcionira, posljednja potvrda je i najava MOST-a kako će, zbog afere Konzultantica, biti za izglasavanje nepovjerenja Tomislavu Karamarku.

Kako mediji javljaju, ministri, zastupnici i članovi Nacionalnog vijeća MOST-a suglasni su kako će u Saboru glasati za opoziv Tomislava Karamarka s mjesta potpredsjednika Vlade. Podsjećamo, u srijedu je Ružica Vukovac kazala kako će "velika većina" MOST-ovaca glasati protiv Karamarka. Po svemu sudeći, posljednja (raz)otkrivena afera u kojoj je Ana Karamarko poslovno surađivala s Josipom Petrovićem, koji je radio konzultantske usluge za mađarski Mol, kap je koja je prelila čašu u odnosima MOST-a i HDZ-a, odnosno Domoljubne koalicije.

Istovremeno, HDZ je poručio kako stoji iza svog predsjednika stranke, a RTL Televizija je prenijela i dio intervjua koji je Tomislav Karamarko dao za jedan bosanskohercegovački dnevnik.

- Kolega Petrov i neki iz Mosta hodaju po tankom rubu međusobne korektnosti i uvažavanja i za to ću zaista imati još jako malo razumijevanja.

19. svibanj 2024 09:38