Hrvatska
StoryEditor

Na Zagrebačkom velesajmu otvara se 41. Ambienta

15. Listopad 2014.
Piše:
liderhrt

Na Zagrebačkom velesajmu počinje 41. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije - Ambienta. Na izložbenom prostoru većem od 20.000 četvornih metara u pet sajamskih dana predstavit će se 180 izlagača iz Hrvatske i 19 zemalja.

Ambienta će ujediniti tri osnovne tematske cjeline - industrija - koja je namijenjena izlagačima, proizvođačima i trgovcima, zatim dizajn namijenjen predstavljanju dizajnera i grupama dizajnera te outlet na kojem će se moći pronaći namještaj i oprema za stan i kuću po sniženim cijenama.

U sklopu sajma održat će se i bogat stručni program, među kojim se posebno izdvaja Poslovni klub - tradicionalni susret gospodarstvenika iz drvnog sektora s predstavnicima Vlade.

Također će se organizirati i niz radionica te okruglih stolova, među kojima stručno predavanje o šumarstvu i preradi drva u budućnosti, fondovima EU-a, certificiranju, ruralnom razvoju i sirovinama iz privatnih šuma itd. U sklopu Ambiente bit će dodijeljene i nagrade za kvalitetu za najuspješnije oblikovanje i tehnološki izrađene proizvode - Mobil Optimum te nagrade za dizajn.

20. travanj 2024 02:29