Klub izvoznika
StoryEditor

Deccos na sajmu u Essenu predstavlja naprednu integracijsku platformu

21. Rujan 2024.
Krešimir Paićfoto Ratko Mavar
Na najvećemu međunarodnom sajmu sigurnosti i zaštite ‘Security Essen‘, koji se održava ovoga tjedna, njemačka tvrtka kći hrvatskog Eccosa predstavlja Epsimax, rješenje koje već rabe mnoge europske tvrtke

Deccos, njemačka tvrtka kći hrvatskog Eccosa, sudjeluje na prestižnom sajmu ‘Security Essen‘, koji se održava od 17. do 21. rujna u Essenu u Njemačkoj. Na tome vodećem međunarodnom sajmu sigurnosti i zaštite Deccos predstavlja svoje napredno integracijsko rješenje Epsimax njemačkom tržištu.

Platforma Epsimax integrira sustave tehničke zaštite i sustave zaštite od požara, zbog čega je osnova za izgradnju sigurnosnog sustava objekta. Omogućuje distribuiran nadzor i upravljanje svim integriranim sustavima iz jedne aplikacije, a ključna je prednost modularni dizajn neograničena proširenja i nadogradnje te integracija s trećim platformama. Potpuna integracija sustava i kontinuirana analiza podataka znatno olakšavaju nadzor i upravljanje operatorima, a zahvaljujući otvorenosti platforme primjena i povezivanje s internim sustavima i procesima tvrtke jednostavni su i brzi.

– S ponosom pozivamo sve zainteresirane da nas posjete na našem izložbenom štandu na sajmu na kojem ćemo detaljno predstaviti Epsimax i njegove mogućnosti. Ovo je izvrsna prilika za njemačko tržište da se upozna s našim rješenjem koje je već prepoznato i upotrebljava se u mnogim vodećim hrvatskim i europskim tvrtkama iz različitih industrija. Naši stručnjaci bit će dostupni za sve upite i rasprave o prednostima koje Epsimax donosi. Radujemo se vašem dolasku i prilici da vam predstavimo svoje najnovije tehnološke inovacije – poručili su iz Eccosa.

21. rujan 2024 10:32