Hrvatska
StoryEditor

Novo ruho poznate plaže Zlatni rat na internetu

13. Srpanj 2015.
Piše:
lider.media

Jedan od svjetski najprepoznatljivijih hrvatskih motiva – plaža Zlatni rat – zajedno s drugim bolskim atrakcijama od danas je predstavljen internetskoj publici u najmodernijem ruhu.

Nove redizajnirane web-stranice Turističke zajednice Bol www.bol.hr dizajnirane su prema novom vizualnom identitetu te popularne destinacije, sažetom u sloganu SymBOL of the Adriatic.

Na naslovnici se nalazi atraktivni video Bola sniman iz zraka, u skladu s prevladavajućim trendovima među internetskim korisnicima, koji najlakše i najradije konzumiraju upravo video, fotografije i sličan sadržaj. Nove web-stranice Bola imaju responzivan dizajn, tako da su optimizirane i za računala i za mobilne uređaje.

Inače, plaža Zlatni rat ove godine ponovno našla u samom vrhu izbora European Best Destinations, a Ministarstvo turizma objavilo je kako je u prvih 6 mjeseci zabilježen dvoznamenkasti rast dolazaka i noćenja.

Osim toga, mnogi su hrvatski mediji izvijestili kako je veliki uspjeh švedske serije „Tajna gusarskog blaga“, snimane na Braču, ovoga ljeta izazvao velik interes za najvećim dalmatinskim otokom u toj skandinavskoj zemlji.

Daljnje komunikacijske napore, osim u administriranje i kvalitetno vodenje marketinških akcija, Turistička zajednica Bol će usmjeriti prema bloggerskoj i vloggerskoj zajednici te izradu različitih kratkih video promo materijala i clipova koji će se koristiti ne samo u online prezentaciji Bola, otoka Brača i Dalmacije, već i na sajmovima te ostalim predstavljanjima u inozemstvu.

23. lipanj 2024 16:45