Poslovna scena
StoryEditor

Huljić u Nadzornom odboru Končar – sklopnih postrojenja

17. Listopad 2012.
Piše:
lider.media

Končar – sklopna postrojenja najavili su za 23. studeni izvanrednu skupštinu na kojoj će odabrati novog člana Nadzornog odbora.

Odlučili su da će se NO pridružiti Miki Huljić, a mandat će mu trajati do isteka mandata ostalim članovima. Bivši pomoćnik ministra postao je naime i direktor financija u Končar Elektroindustriji, što je za Poslovni dnevnik krajem prošlog tjedna potvrdila i sama tvrtka. - Bivši financijski direktor otišao je u mirovinu, i to nam je mjesto neko vrijeme bilo prazno – odgovorili su na novinarski upit u Končaru. Huljić je na osobni zahtjev krajem rujna razriješen dužnosti pomoćnika ministra gospodarstva. Početkom svibnja trebao je biti izabran za člana NO Janafa, no to se ipak nije dogodilo. 

Naime, dioničari DAAB, HZMO i Republika Hrvatska zastupani po AUDIO-u, koji zajednički raspolažu s 52,23 posto glasova, iznijeli protuprijedlog prema kojem se za člana Nadzornog odbora bira samo jedan od predložena tri kandidata - Vlado Andušić. U ministarstvo je došao s pozicije izvršnog direktora u Hrvatskoj pošti. Prije toga je bio neovisni konzultant. Na pozicijama direktora bio je i u Sportina grupi. Tijekom 2003. i 2004. godine bio je financijski direktor u Tekstilprometu i u Badelu 1862.

26. travanj 2024 16:46