Poslovna scena
StoryEditor

O predsjedniku Jadrolinije odlučit će mišljenje Agencije

27. Prosinac 2012.

Nadzorni odbor riječke Jadrolinije na današnjoj je sjednici odlučio da danas neće imenovati predsjednika i članove Uprave Jadrolinije.

Donio je odluku da angažira Agenciju za posredovanje pri zapošljavanju radi analize sposobnosti i kompetencije prijavljenih kandidata za predsjednika Uprave za što su pristigle četiri valjane prijave, izvijestili su iz Jadrolinije.Kako se navodi u priopćenju, Nadzorni je odbor donio odluku da se na današnjoj sjednici neće prići postupku imenovanja predsjednika Uprave i članova Uprave društva temeljem objavljenog javnog natječaja.

Na prijedlog Natječajne komisije, imenovane od strane Nadzornog odbora i uz suglasnost i prijedlog predsjednika Skupštine Jadrolinije, donesena je odluka da se angažira Agencija za posredovanje pri zapošljavanju radi analize sposobnosti i kompetencije prijavljenih kandidata za predsjednika Uprave društva temeljem četiri pristigle valjane prijave, sukladno prethodno sklopljenom ugovoru, kojim će biti utvrđena cijena i vremenski rok evaluacije kandidata, ističu iz Jadrolinije. Sve stručne poslove i komunikaciju s Agencijom za posredovanje pri zapošljavanju, Nadzorni odbor je povjerio tajnici Nadzornog odbora.

Smatrat će se da kandidat koji se ne odazove dostavljenom pozivu Agencije za posredovanje pri zapošljavanju, odustaje od podnesene prijave, zaključuje se u priopćenju. U priopćenju se ne navodi koja su četiri kandidata predala valjane prijave, a prema pisanju riječkog Novog lista kandidati za predsjednika Uprave Jadrolinije su direktor Turističke zajednice Rijeka Petar Škarpa, kadrovski direktor Lošinjske plovidbe Juraj Bukša, koordinator srednjedalmatinskog plovnog područja Jadrolinije Ante Mrvica te voditelj Hrvatskog registra brodova područnog ureda Rijeka Mario Hodak.

19. svibanj 2024 08:54