Poslovna scena
StoryEditor

Pipunić neodlučan oko kupovine čepinske uljare

25. Srpanj 2012.

Vlasnik tvrtke Žito Marko Pipunić povodom poziva AUDIO-a za iskazivanjem interesa za kupnju poslovnog udjela u Tvornici ulja Čepin, rekao je za Lider da za sada ne može reći hoće li uputiti pismo namjere.

- Trenutno sam na godišnjem odmoru, no u slijedećih 15-ak dana moći ću više reći nakon što se konzultiram sa suradnicima - rekao je Pipunić.Iako nam to nije potvrdio, iz samog tona kojim je odgovarao na Liderova pitanja moglo se zaključiti da će, ako ništa drugo, Žito vjerojatno poslati pismo namjere, no pitanje je koliko će ‘zapeti‘ da ga kupi, pogotovo s obzirom i na druge zainteresirane.

Podsjetimo, Pipunić je još 2010. za Lider izjavio kako će svoj prijedlog rješenja za probleme u kojima se nalazi Uljara ponuditi Ministarstvu poljoprivrede i Zagrebačkoj banci. Prema izvorima tportala upravo je sastanak s ovim akterima nedavno održan kod ministra poljoprivrede i člana Upravnog vijeća AUDIO-a Tihomira Jakovine. Franjo Luković, predsjednik Uprave Zagrebačke banke navodno se sastao u prostorima Ministarstva sa svojim velikim komitentom i potencijalnim kupcem uljare Markom Pipunićem.

30. travanj 2024 07:22