Ukratko
StoryEditor

Otkrij svoj put na Career Dayu 2024: Upoznaj svog budućeg poslodavca

29. Travanj 2024.

AIESEC Osijek i Ekonomski fakultet u Osijeku pozivaju sve studente i mlade entuzijaste na ovogodišnji Career Day, koji će se održati 7. svibnja 2024. godine od 11:00 do 15:00 sati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Ovaj događaj, pod sloganom Gdje prilike susreću ambicije, predstavlja priliku za stjecanje korisnih znanja, vještina i pripremu za buduće zapošljavanje.

Career Day  treću godinu za redom predstavlja nešto više od sajma zapošljavanja. Ovo je platforma koja stvara most između studenata i poduzetnika, omogućujući umrežavanje, razmjenu ideja i iskustva te razvoj potencijalnih poslovnih odnosa. Kroz predstavljanje poduzetnika, njihovog rada i traženih kompetencija, ovaj događaj pruža dublji uvid u bogatstvo poslovnih mogućnosti koje Osijek nudi. Osim toga, Career Day potiče bolju komunikaciju između studenata i poduzetnika. Kroz raznovrsne panele, radionice i predavanja, studenti imaju priliku upoznati se s trenutnim trendovima, izazovima i prilikama u različitim gospodarskim sektorima. Ove interaktivne sesije pružaju platformu za razmjenu ideja, mentorstvo i savjetovanje, što mladima pruža priliku da bolje razumiju tržište rada i pripreme se za ulazak u profesionalni svijet.

Career Day je prilika za osnaživanje mladih ljudi, povezivanje sa poslovnim svijetom i izgradnju mostova prema uspješnoj karijeri. Stoga vas pozivamo da se pridružite ovom inspirativnom događaju, da otkrijete svoj potencijal i oblikujete svoju budućnost na Career Dayu 2024. godine.

23. lipanj 2024 13:15