Konferencijske vijesti
StoryEditor

Dođite u Leadership inkubator i osnažite zaposlenike za postizanja izvrsnih rezultata

16. Prosinac 2020.
Leadership inkubator - Lider kao coach

Jedan od najuspješnijih menadžera u povijesti Jack Welch rekao je da se uspjeh kada postanete lider definira kroz razvoj drugih i, naravno, bio je u pravu. No, vještina potrebna da vodite druge na putu njihova razvoja ne dolazi instinktivno, potrebno je njome ovladati. Upravo u tome će vam u ciklusu edukacija Leadership inkubatora - Lider kao coach pomoći stručnjakinje bez premca direktorica Spirale izvrsnosti Hrvojka Kutle i direktorica Bold Leadership Culture Žana Goić Petričević.

Zahtjevna vremena iziskuju lidere koji nadahnjuju svoj tim i iz njih izvlače ono najbolje u najgorim trenutcima. Iako se nadamo najboljem, svaki iskusan menadžer upoznat je s time da se treba uvijek revno pripremati za najgore jer tako u svakom slučaju stvara temelje da se planovi realiziraju najbolje što je moguće bez obzira na okolnosti.

Što vas čeka

Prva radionica u Leadership inkubatoru - Lider kao coach kreće 24. veljače, a program će trajati 12 tjedana do 12. svibnja 2021. Interaktivni program, koji uključuje iskustvene offline i online radionice, osmišljen je kroz četiri modula - Kako biti menadžer/lider coach, Kako osigurati uspješnost kroz odnos, Kako postići rezultat kroz odnos te Kako vidjeti cjelinu.

Iskustveni pristup radu i razvoju znači da se teorijske coaching vještine razmatraju kroz njihovu relevantnost u stvarnom poslovnom okruženju te ih se odmah primjenjuje u sigurnom okruženju tijekom programa te neposredno nakon toga u stvarnom radnom okruženju uz kontinuirane povratne informacije, što je dodatan bonus pohađanja Leadership inkubatora.

Polaznici će u razvoju svojih coaching vještina provesti 67 zanimljivih i poučnih sati i to tako da će četiri cijela dana (32 sata) provesti na radionicama uživo, sudjelovat će na osam poludnevnih online radionica preko Zoom platforme (32 sata) i iskoristiti svoja tri individualna coaching termina po izboru online ili uživo.

Upoznajte mentorice

Hrvojka Kutle je leadership executive i team coach, HR professional, konzultant i trener. Po struci je profesorica psihologije.
Trenerskim i savjetodavnim radom iz područja ljudskih potencijala, individualnog, timskog i organizacijskog razvoja bavi se već više od 10 godina. Uz mnoge edukacije i usavršavanja iz područja osobnog razvoja stekla je MBTI Certified Practitioner Diploma, AoEC Practitioner Diploma in Executive Coaching, kao i CTI Coach Training Program (Co-Active Coach).

Žana Goić Petričević je leadership executive i team coach, trener coaching vještina te leadership development trener i mentor. Suština njezinog rada s klijentima se temelji na otvaranju razgovora koji – baš poput odvažnog liderstva – najčešće istovremeno predstavljaju rizik i stvaraju istinsku transformaciju. Certificirani je ICF coach (PCC – Professional Certified Coach), certificirani profesionalni Co-Active coach (CPCC), certificirani ORSC coach (organisation and relationship systems certified coach), certificirani coach za primjenu Leadership Circle Profile alata, sveobuhvatnog sustava procjene lidera i menadžera te Collective Leadership Assessment alata, sveobuhvatnog sustava za procjenu kolektivnog liderstva i liderske kulture.

Broj mjesta je ograničen, u programu može sudjelovati maksimalno 16 polaznika.

Prijavite se do 31. siječnja i ostvarite dodatan popust za ranu prijavu

24. travanj 2024 07:02