Konferencijske vijesti
StoryEditor

Još tri dana do konferencije Žene u biznisu: Saznajte tko je ove godine u deset najmoćnijih

29. Studeni 2021.
ŽENE U BIZNISU, Daliborka Kranjčić, Liana Keserić, Jasminka Horvat Martinović, Lada Tedeschi Fiorio, Ana Letica, Ivana Bratanić, Nataša Rapaić, Tamara Perko, Ana Stojić Debanfoto Dražen Lapić

Tko se ove godine plasirao na listu deset najmoćnijih žena hrvatskog biznisa i kojih je to 300 žena koje vladaju hrvatskom poslovnom scenom otkrit će se u četvrtak na 11. međunarodnoj konferenciji Žene u biznisu

Ta prepoznatljiva Liderova konferencija koja slavi moć žena održat će se 2. prosinca na Zagrebačkom velesajmu, a u programu će sudjelovati inspirativne heroine hrvatskog gospodarstva, akademske, zdravstvene i sportske zajednice koje svjedoče da je mnogo žena koje su se odvažile dokazati i na terenu kojim ženska noga dotad nije kročila. Među njima su i prva žena na čelu Hrvatskog glazbenog zavoda Romana Matanovac Vučković te prva nogometna sutkinja u Prvoj hrvatskoj ligi Ivana Martinčić koje će sudjelovati u One on One razgovorima, baš kao i predsjednica Uprave KTC-a Daliborka Kranjčić.

Uz predavanje o tome hoće li žene morati čekati još 268 godina na ravnopravnost koje će održati voditeljica ureda glavnog direktora HUP-a i direktorica Global Compact mreže Hrvatska Vali Marszalek, na konferenciji će biti i dva panela.

U prvom panelu Muško-ženski svijet: Je li ravnopravnost otišla u krajnost? svoje će stavove iznijeti direktorica konzultantske tvrtke Spona Code Diana Kobas Dešković, generalna direktorica SAP Hrvatska Anita Lacmanović, direktorica poslovnog razvoja u Qev Tech Monika Mikac i psihologinja i account executive u agenciji Señor Anamaria Vuić.

O novim prioritetima uspješnih menadžera kao što su osobni razvoj i dobrobit zaposlenika raspravljat će se na panelu Wellbeing & mindfulness: Moj menadžer, moj guru! na kojem će sudjelovati specijalistica psihijatrije u KBC-u Zagreb i profesorica na Medicinskom fakultetu Martina Rojnić Kuzman, direktorica Komunikacijskog laboratorija i predsjednica Nadzornog odbora HUP-a Manuela Šola, korporativni trener i coach te direktorica strateškog razvoja Sveučilišta VERN' Iva Biondić te predsjednica Uprave brokerskog društva Marsh Iva Roković Lekić.

Za sudjelovanje na konferenciji osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

21. travanj 2024 03:11