Konferencijske vijesti
StoryEditor

Koje su to prave, autentične organizacije koje žive ono što govore i govore ono što žive? Doznajte na 5. HR konferenciji 9. prosinca!

07. Prosinac 2021.
Raznolikost je poželjna i znamo da nismo svi isti. No, ono što nam je i dalje izazov je kako ostati svoj, vjeran sebi – autentičan, te biti prihvaćen, imati utjecaj u društvu i djelovati za opće dobro

Razumijevanje autentičnosti i prepoznavanje osnovnih značajki prvi je korak na putu razvijanja autentičnosti u organizacijama, među liderima i zaposlenicima. Upravo zato je 'Autentična organizacija – stvaranje i njegovanje autentičnosti organizacije, lidera i pojedinaca' tema 5. HR konferencije koja će se održati 9. prosinca 2021. u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Organizatori konferencije su Lider i Udruga U4HR (Udruga za upravljanje, umrežavanje, učenje i unapređivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj), partneri su Najbolji poslodavac i MojPosao, a Hrvatski Telekom je srebrni sponzor konferencije.

Cilj konferencije je pokazati kako se suočiti s izazovom koji donosi raznolikost, a istovremeno ostati vjeran sebi – autentičan, te biti prihvaćen, imati utjecaj u društvu i djelovati za opće dobro. 

Da bi se to postiglo treba razumjeli autentičnost, a konferencija će dati odgovor na pitanja: koje su to prave, autentične organizacije koje žive ono što govore i govore ono što žive, kako kreirati okruženje autentičnosti, koji su autentični ljudi, kako ih naći i zadržati, kako autentični lideri kreiraju okruženje u kojem svatko može ostvariti svoj potencijal, te koliko je autentičnost nepromjenjiva karakterna osobina, a koliko izbor.

U ime Udruge U4HR na konferenciji će sudjelovati Hrvojka Kutle, koja će voditi '2 na jedan' razgovor s Tomislavom Grubišićem, direktorom tvrtke Bornfight, i Valentinom Bastalić, psihologinjom u ljudskim resursima, na temu uvođenja transparentnog sustava razvoja i plaća u tvrtki. Između ostalih o tome kako izgraditi autentičan employer brand (i zašto je to važno) govorit će Jelena Jelušić, Senior Employer Brand Manager u tvrtki Photomath, dok će nam o autentičnoj organizaciji pričati Siniša Soćanin, Brand writer tvrtke Hooloovoo. Doc. dr. sc. Maša Tonković Grabovac, docentica na Sveučilištu u Zagrebu te nositeljica kolegija iz područja primijenjene psihologije i upravljanja ljudskim potencijalima na Visokoj školi Edward Bernays, održat će prezentaciju na temu autentičnosti, integriteta i ponašanja u organizaciji.

Na drugom dijelu '2 na jedan' razgovora, Hrvoje Kapetanović, direktor Undabota, i Lea Brezar, direktorica Dhar medije, će s moderatoricom Gordanom Gelenčer podijeliti svoja iskustva o tome kako živjeti svoju osobnu autentičnost.

Osim toga, za sve sudionike koji će konferenciju pratiti uživo, pripremljena je radionica na temu emocionalne autentičnosti koju će moderirati Pilar Cabral Majerović, executive i timski coach, mentorica i konzultantica.

Na konferenciji će biti dodijeljene nagrade ‘Najbolji poslodavac’ koju MojPosao dodjeljuje već petnaest godina zaredom. Nagrada je utemeljena na rezultatima istraživanja zadovoljstva zaposlenika u tvrtkama u Hrvatskoj koje će ove godine biti provedeno u pedeset tvrtki, u stranom i domaćem vlasništvu, koje posluju u svim industrijama. 

Konferencija je namijenjena vlasnicima tvrtki, menadžerima, HR menadžerima, voditeljima timova, te liderima i zaposlenicima koje zanima kreiranje autentičnosti.

Najnovije informacije o konferenciji, programu, govornicima i ostalome možete pronaći OVDJE.

04. kolovoz 2022 20:08