Konferencije i edukacije
StoryEditor

Lider invest Karlovac: Kako unaprijediti investicijsku klimu u Karlovačkoj županiji

11. Travanj 2024.

Radi promicanja proizvodnih ulaganja koja otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodanu vrijednost „Lider invest“, projekt koji se provodi od 2016., održava se i ove godine. Predstavit će se 18. travnja u 10 sati u Kinu „Edison“ u Karlovcu, Šetalište dr. Franje Tuđmana 13.

Obilaskom hrvatskih regija i održavanjem investicijskih miniforuma nastojimo poduzetnicima pružiti potrebne informacije o investicijskoj klimi, inicijativama jedinica lokalne samouprave, mogućnostima i izvorima financiranja te otvaramo raspravu o dosad pokrenutim projektima.

Program će početi pozdravnim govorima glavnog urednika poslovnog tjednika Lider Miodraga Šajatovića, karlovačkoga gradonačelnika Damira Mandića te županice Karlovačke županije Martine Furdek-Hajdin. U nastavku će prof. dr. sc. Marijana Ivanov, profesorica na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i ekonomska stručnjakinja te članica Stručnog odbora „Lider investa“, održati prezentaciju na temu „Izazovi poslovanja u nestabilnim vremenima“.

Nakon prezentacije slijedi panel „Kako unaprijediti investicijsku klimu u Karlovačkoj županiji“ na kojem će govoriti pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo u Karlovačkoj županiji Branka Šeketa Karlović, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, razvoj grada i fondova EU-a Grada Karlovca Daniela Peris, voditeljica HBOR-ova Područnog ureda za Liku Frana Lokas-Mudrovčić, predsjednik Uprave HS Produkta Željko Pavlin, CEO i suosnivač Mireta Domagoj Boljar, operativni direktor DW Reusablesa Mario Tomljanović te direktorica Kontrolinga tvrtke Kelteks Milana Spudić.

U suradnji s općinama, gradovima i županijama te institucionalnim partnerima motiviramo poduzetnike da nominiraju svoja ulaganja i tako postanu kandidati za nagradu „Lider invest“ koja će se ove godine uručiti 5. lipnja na svečanoj dodjeli u sklopu Regionalnoga financijsko-investicijskog foruma u hotelu Westin Zagreb.

Svoje ulaganje možete nominirati i prijaviti se na natječaj do 15. svibnja 2024.

Projektni su partneri Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) te Hrvatska gospodarska komora (HGK).

Sudjelovanje na forumu „Lider invest“ u Karlovcu ne naplaćuje se, ali registracija je obvezna zbog ograničenog broja mjesta. Registrirati se možete na poveznici https://lider.events/lider-invest-karlovac/prijava/.

Više informacija o forumu „Lider invest – Karlovac“ možete pronaći na poveznici: https://lider.events/lider-invest-karlovac/.

28. svibanj 2024 15:46