Ukratko
StoryEditor

Pronašli smo savršenu lokaciju za konferencije i team building

10. Travanj 2024.

Tražite savršenu lokaciju za team building ili sportsko druženje najesen? Ili planirate organizaciju kongresa? U Bolu na Braču čekaju vas dobro opremljene dvorane, izvrstan smještaj u blizini Zlatnog rata te mnoštvo sadržaja za dobru zabavu u slobodno vrijeme.

Kongresni centar u hotelu Elaphusa

Bluesun hotel Elaphusa smještena je na odličnoj lokaciji na pola puta između Zlatnog rata i centra Bola, od kojeg je udaljena 10-ak minuta laganog hoda.

Osim odlične lokacije i čak pet dvorana u glasovitom konferencijskom centru hotela, važno je spomenuti da na eventima u hotelu može sudjelovati do čak 1000 ljudi.

U hotelskim i beach barovima uživat ćete u slobodno vrijeme, dok su večernji sati rezervirani za gala večeru u prostranom hotelskom restoranu ili restoranu na plaži i privatnu zabavu u noćnom klubu.

Odlični sportski sadržaji

Za sportske susrete na raspolaganju vam je 20 zemljanih teniskih terena te polivalentno igralište za mali nogomet, rukomet i košarku. Zaigrati možete i „na boće“, stolni tenis, kuglanje, pikado…

Poželite li s kolegama otići na izlet, u Elaphusi će vam rado organizirati odlazak na atraktivne dalmatinske destinacije. Pođite na vođeni obilazak Brača ili „skočite“ istražiti susjedni otok Hvar. Ljubitelje vožnje na dva kotača mogu na biciklističke ture, a vožnje quadom i kajakom mnogima su omiljene aktivnosti.

Hoteli kraj Zlatnog rata

Smještajnih kapaciteta je i više nego dovoljno; odmah uz Elaphusu nalaze se hotel Borak 3* te Holiday Village Bonaca 4*. Ukupno, više od 700 soba. Više informacija pročitajte OVDJE.

Zanima li vas organizacija događaja u Bolu? Javite nam se na +385 1 3844 288 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

28. travanj 2024 13:59