Konferencijske vijesti
StoryEditor

Sada znamo zašto se ljubav prema E-mail marketingu neće nikada ugasiti

18. Veljača 2021.
U mjesecu ljubavi, 12. veljače održao se jedinstveni besplatni online događaj u organizaciji Webpower Adrije gdje su se mogle saznati sve novosti i trendovi o #Emailmarketingu.

Webpower Adria, na ovim prostorima djeluje već 5 godina s uredom u Zagrebu i Beogradu te uslužuje sad već gotovo 100 klijenata. Kao vrhunski stručnjaci u e-mail i SMS marketingu ovoga mjeseca organizirali su edukativnu i korisnu konferenciju pod nazivom 'In love with Email marketing'.

Ovaj besplatni #Emailmarketing event, u trajanju od sat i pol vremena, sastojao se od dva djela, a započeo je s predavanjem na engleskom jeziku keynote speakera Nizozemca Ricka de Wita, suosnivača nagrađivane Nizozemske agencije 100%EMAIL i 100% driven koja pruža usluge vođenja e-mail kampanja i savjetovanja na projektima e-mail automatizacije.

U panel raspravi koju je moderirao Dragan Petric, glavni urednik Bug.hr-a, svoja iskustva iz prakse te odgovore na mnoga zanimljiva pitanja saznali smo od renomiranih stručnjaka iz retail, e-tail, turističko-hotelijerske i medijske industrije:

  • Ivana Kovačevića, Marketing Director at SofaScore and partner at Wine&More and Craft Technology
  • Nataše Dević, Lider media d.o.o, Event Manager
  • Petra Milevoja, Maistra d.d., Internet Sales and Marketing Director
  • Željka Radina, Pevex d.d., Head of Direct Marketing

Kako je bilo na ovom zanimljivom online eventu možete pogledati na ovdje.

18. travanj 2024 00:49