Konferencijske vijesti
StoryEditor

Zašto se ljubav prema Email marketingu neće nikada ugasiti?

09. Veljača 2021.
U ovom mjesecu ljubavi 2021. godine, 12. veljače sudjelujte u jedinstvenom besplatnom online događanju na ovim prostorima u organizaciji Webpower Adrie i saznajte sve novosti i trendove o #Emailmarketingu.

Webpower Adria, na ovim prostorima djeluje već 5 godina s uredom u Zagrebu i Beogradu te uslužuje sad već gotovo 100 klijenata. Kao vrhunski stručnjaci u e-mail i SMS marketingu ovaj mjesec organiziraju edukativnu i korisnu konferenciju pod nazivom 'In love with Email marketing'.

Ovaj besplatni #Emailmarketing event, u trajanju od sat i pol vremena s početkom u 9:30 sati, sastojati će se od dva djela, a započet će s predavanjem na engleskom jeziku keynote speakera Nizozemca Ricka de Wita, suosnivača nagrađivane Nizozemske agencije 100%EMAIL i 100% driven koja pruža usluge vođenja e-mail kampanja i savjetovanja na projektima e-mail automatizacije.

U panel raspravi koju će moderirati Dragan Petric, glavni urednik Bug.hr-a, svoja iskustva iz prakse te odgovore na mnoga zanimljiva pitanja saznat ćemo od sljedećih renomiranih stručnjaka iz retail, e-tail, turističko-hotelijerske i medijske industrije:

  • Ivana Kovačevića, Marketing Director at SofaScore and partner at Wine&More and Craft Technology
  • Nataše Dević, Lider media d.o.o, Event Manager
  • Petra Milevoja, Maistra d.d., Internet Sales and Marketing Director
  • Željka Radina, Pevex d.d., Head of Direct Marketing

Prijaviti se možete ovdje na linku ili direktno poslati upit za dodatne informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Pripremite svoja pitanja i vidimo se uskoro na #email događaju mjeseca!

23. svibanj 2024 11:24