Konferencijske vijesti
StoryEditor

Lider okupio vodeće ljude iz sektora sigurnosti

03. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Vodeći ljudi sektora sigurnosti okupit će se danas na šestoj konferenciji ‘Korporativna sigurnost 2013‘ koja se u organizaciji Lidera i MBOS – a održava u u hotelu Hotel Four Points by Sheraton Panorama s početkom u 9 sati.

Stotinjak prijavljenih sudionika iz privatnog i javnog sektora očekuju vrlo zanimljiva predavanja koja će u dva modula – Postoji li sigurnost u javnom i privatnom sektoru i Hoće li hrvatski biznis ulaskom u EU biti sigurnijim, održati stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom rada na području sigurnosti. 

Konferenciju koja se održava pod visokim pokroviteljstvom MUP RH otvorit će pomoćnica ministra Ines Krajčak dok će predavanje ispred ministarstva održati Nenad Kazija na temu što čeka Hrvatsku u sektoru sigurnosti na ulasku u EU. Među predavačima na prvom panelu su Mate Laušić, stručnjak za sigurnost, Damir Bolta, diplomirani kriminalist i bivši policijski inspektor te profesor Žarko Puhovski. U prvom dijelu biti će održan i okrugli stol na kojem sudjeluju Joško Morić, Emir Lojić, Mate Laušić i Nikola Kristić. U drugom modulu na temu sigurnosti i skorašnjeg ulaska u EU predavanja će održati Sanja Hrvojević Beganović, direktorica marketinga i prodaje Saab International Croatia te Aleksandar Rajčević, menadžer za sigurnost Ikee za jugoistočnu Europu te Dejan Čakija iz ECCOS Inženjering d.o.o. Konferenciju će zatvoriti Ivica Ostoji iz Diverta koji će sudionicima prezentirati sigurnosni pogled u budućnost.Detaljniji program i upute za kotizaciju pronaći ćete ovdje.

29. travanj 2024 00:47