Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Bivši ministar i HDZ-ov gubitnik ušli u Upravu ACI Cluba, Exotrade se izvukao iz stečaja, smjena na čelu Vindona…

07. Ožujak 2022.
Ivan Herakfoto Linkedin

Dosadašnji jedini član Uprave Uprave ADRIATIC CROATIA INTERNATIONAL CLUBA Kristijan Pavić postao je predsjednik Uprave, u koju su ušli savjetnik ministrice turizma i bivši ministar turizma Ivan Herak (iz kvote HNS-a), te Josip Ostrogović, koji prošle godine kao kandidat HDZ-a za gradonačelnika Rijeke nije uspio ući u drugi krug.

Obustavljen je prethodni stečajni postupak koji se vodio nad tvrtkom EXOTRADE u vlasništvu Borne Cicera jer je tvrtka u međuvremenu podmirila 711 tisuća kuna duga, zbog čega je račun bio u blokadi od 19. kolovoza prošle godine do 27. siječnja. To je i bio razlog za pokretanje postupka.

Damjan Tomšić imenovan je novim direktorom VINDONA umjesto Anite Stanić.

Giuseppe Biasuzzi postao je novi član Uprave INDUSTRIAL PROJECTSA umjesto Fabioa Biasuzzia, koji je u Upravi bio od 2009. godine.

Dino Vuljanko ostao je jedini vlasnik i direktor AGRAD PROJEKTA nakon što je Renata Vuljanko napustila suvlasništvo i mjesto u Upravi.

Simoni Bratini opozvana je prokura u PRANGLU HRVATSKA. Na toj je poziciji bila od 2021. godine.

Dosadašnji direktor FI-MA-e iz Nove Gradiške Filip Kolar imenovan je predsjednikom Uprave tvrtke, u koju su ušli Miroslav Šarić i Darko Vuković.

Eduard Kollár preuzeo je vlasništvo nas tvrtkom KJG od Jakuba Kollára.

Iva Špac postala je nova direktorica OCULUSA umjesto Stanka Kočevara.

Petra Maria Michelatsch i Carl Marcus Pfeiffer postali su novi direktori SUPERNOVE VARAŽDIN umjesto Paula Merdza.

OMNIPHARMA je napustila vlasničku strukturu NUTRIFIT FOODA, a njezin vlasnik Marko Rebić napustio je i direktorsku poziciju u tvrtki.

Tvrtka PRO-DG prenijela je dio svoje imovine na tvrtku SAPEREALTY, koja je osnovana u tom postupku odvajanja s osnivanjem.

Tvrtka ZODAPLAST promijenila je naziv u ZODA.

Ivan Novosel i Anita Komljenović Zec postali su članovi Uprave ELEKTROTEHNIKE iz Križevaca, a dosadašnjoj članici Uprave Štefici Novosel dodijeljena je prokura u tvrtki.

Dosadašnji član NO-a GOSPODARENJA OTPADOM SISAK Ivica Rendulić postao je zamjenik predsjednika Odbora umjesto Tugomira Ratimira Bjelčića. Članovi Odbora postali su Ivan Špišić i Mirko Majkić, a Nenad Vukušić napustio je NO.

Davor Patafta postao je prokurist tvrtke WINAIR.

Opozvan je NO KOLEDOVČINA NEKRETNINA u kojem je Ivan Meliš bio predsjednik, Miljenko Hacek njegov zamjenik te Maja Hacek Humek članica.

Marko Kisić i Hrvoje Kisić postali su ovlaštenici na poslovnom udjelu Zorana Kisića u EKONERG HOLDINGU.

Sanel Modronja postao je direktor tvrtke MODING JUNIOR, a Fadil Modronja prestao je biti član Uprave tvrtke.

18. travanj 2024 05:11