Lider trend
StoryEditor

Lider dijeli ulaznice za Wine Gourmet Weekend

17. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

Zagreb Wine Gourmet Weekend međunarodni je festival vina i gastronomije koji se i ove godine od 19-20. travnja održava u prostorima Gliptoteke HAZU i Centra Kaptol.

ZWGW je osmišljen kao mjesto okupljanja domaćih i stranih proizvođača, poslovnih ljudi, poznavatelja i zaljubljenika u vino i visoku kuhinju. Festival spada u najznačajnije regionalne izložbe vina i gastronomije te mjesto gdje se domaći proizvodi prezentiraju i promoviraju pred domaćim i stranim kupcima i medijima, ali i mjesto gdje se domaći potrošači i proizvođači mogu informirati o najnovijim međunarodnim trendovima i iskustvima. Upravo je ta snažna međunarodna komponenta ono što ovaj festival čini drugačijim od drugih. Osim samog izložbenog programa koncept ZWGW-a sadrži bogat program dodatnih događanja. U tom pogledu prošlogodišnje izdanje festivala uvelike je nadmašilo sve dosadašnje slične priredbe dosad održane u Hrvatskoj, kako po kvaliteti i opsegu programa tako i po relevantnosti gostiju i predavača.Izdanje ZWGW-a za 2012. okupilo je :• Ukupno 136 izlagača sa više od 200 brandova• najznačajnije pripadnike domaće vinske scene• preko 600 izloženih vina• 46 stranih vinara• preko 30 proizvođača delicija i maslinovog ulja• preko 5000 posjetitelja• 220 akreditiranih novinara

Lider nagrađuje osam čitatelja sa dvije ulaznice, te po jednog čitatalja sa radionicama: Turska vina sa Tanerom Ogutogluom (subota 20.4., Gliptoteka HAZU, 16:00h) i Francuska vina s David Cobboldom (petak 19.4., Gliptoteka HAZU, 17:00h)Prvih osam čitatelja koji se jave na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. osvajaju ulaznice koje se preuzimaju na adresi: Lider media, Savska 41 (Zgrada Zagrepčanke), Zagreb. Zainteresirani za radionicu neka pošalju ail s naslovom ‘Radionica‘.

19. svibanj 2024 00:03