Lider trend
StoryEditor

U Zadru se otvara Boutique Hostel Forum

28. Srpanj 2012.

Zadarska turističko-ugostiteljska tvrtka Turisthotel u središtu Zadra na Forumu otvara hostel u koji je investirala 1,5 milijuna eura iz vlastitih sredstava i koji pod nazivom "Boutique Hostel Forum" gostima nudi smještaj u 37 soba sa 110 kreveta, doznaje se iz tog hostela.

Hostel se službeno otvara ovog vikenda, kada će primiti i prve goste, a već na početku prodaje bilježe odličan buking i veliko zanimanje domaćih i stranih turista. Hostel se po arhitekturi i unutarnjem uređenju razlikuje od prosječnog hostela, jer su sobe četverokrevetne i dvokrevetne, a svaka ima svoju malu kupaonicu te priključak za internet.

U hostelu je i nekoliko zajedničkih prostorija poput doručkovaone, tribine za raznorazne aktivnosti, self catering prostorije, gazebo-a odnosno dvorišnog prostora i drugo. Za cijene kažu da su definirane u skladu sa tržištem, s tim da dio soba ipak ima nešto više cijene od klasičnih hostelskih, ponajprije radi lokacije.

Naglašavaju i da ta investicija puno znači za Turisthotel koji ove godine obilježava 30 godina svog turističkog naselja "Zaton Holiday Resort" te i stoga ovakav istup u novi tržišni segment hostelinga za tu tvrtku predstavlja početak jedne nove ere.

27. travanj 2024 06:09