Hrvatska
StoryEditor

IGH potpisao dva ugovora vrijedna gotovo 35 milijuna kuna

14. Siječanj 2022.

Institut IGH potpisao je u petak dva nova ugovora vezana uz pružanje usluga projektiranja i stručnog nadzora, vrijedna ukupno 34,9 milijuna kuna, objavili su iz te tvrtke putem Zagrebačke burze.

Prvi ugovor su potpisali Zajednica ponuditelja (Institut IGH i tvrtka EPTISA Adria) i splitski Vodovod i kanalizacija. Riječ je o ugovoru o usluzi pružanja nadzora nad gradnjom aglomeracije Split-Solin i to za ugovore 1-6 (Uređaj za pročišćavanje otpadnih voda, Mreža i Sustav daljinskog nadzora i upravljanja). 

Ukupna vrijednost ugovora je 33,7 milijuna kuna (bez PDV-a), a udio Instituta IGH iznosi 13,5 milijuna kuna, navodi se u priopćenju.

Drugi ugovor je potpisan sa zagrebačkim Medicinskim fakultetom, a odnosi se na usluge izrade potrebne tehničke dokumentacije za projekt FSEU.2021.MZO.007- cjelovita obnova-Šalata 11.

Ugovor obuhvaća izradu projektne dokumentacije (idejni, glavni i izvedbeni projekt s troškovnikom) te uslugu izrade dijela dokumentacije o nabavi za izvođenje radova sukladno ugovoru o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za operacije koje se financiraju iz Fonda solidarnosti EU, a sve u svrhu obnove infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom.

Ukupna vrijednost ugovora je 1,28 milijuna kuna (bez PDV-a).

23. srpanj 2024 05:33